Ekskluzivno:

Po več kot 25-ih letih čakanja v Stožice prihaja ikonični SCOOTER!

Oglasno sporočilo
28. 3. 2019, 10.09
Posodobljeno: 28. 3. 2019, 14.49
Deli članek:

V Stožicah se bo 30. oktobra 2019 odvil največji DeeJay Time Back In Time Halloween doslej! Tokrat se vrača originalna DeeJay Time ekipa s posebnimi gosti, med katerimi je tudi nemški rejverski velikan Scooter!

Scooter
V Slovenijo prihaja legendarni SCOOTER!

Radio Salomon in ekipa DeeJay Time sta napovedala največji glasbeni spektakel z muziko 90. in 00. v Sloveniji. Na zabavi DJT Back In Time Halloween bodo 30. oktobra v Stožicah ob originalni postavi ekipe DJT (Dean on the Mike, Dr. Silvano DJ, DJ Andy in DJ Jure) nastopili številni junaki Belih albumov – nekateri se bodo reaktivirali le za ta dogodek (Karma in prvi nastop 4 Fun po 23 letih), drugi bodo nastopili s skladbami in vezijami le-teh, ki jih sicer ne izvajajo (Jan Plestenjak, Miran Rudan, Flirrt, Kingston, Mambo Kings, Dadi Daz ...), pride tudi Colonia, tudi preko meja pa že odmeva najava koncerta legendarne nemške skupine Scooter, ki se je naši regiji izogibala več kot četrt stoletja.

Scooter
V Slovenijo prihaja legendarni SCOOTER!

Karizmatični frontman HP Baxxter (gledali smo ga tudi v priljubljeni policijski seriji Alarm za Kobro 11) in pribočnika so prodali preko 30 milijonov albumov in singlov, prejeli čez 80 platinastih in zlatih plošč, nanizali 23 top 10 hitov (v tej kategoriji so najuspešnejši nemški glasbeniki vseh časov), v anale pa so se vpisali s klasikami, kot so Hyper Hyper, How Much Is The Fish, Maria, Friends, Fire, Move Your Ass, I'm Raving, Fuck The Millenium, Nessaja, Harder Faster Scooter, Call Me Manana ... V Stožicah bodo nastopili z enournim koncertnim programom z isto odrsko produkcijo, kot jo uporabljajo na svojih arenskih in stadionskih šovih. Ali, kot pravijo sami: »Scooter ni didžej s plesalkami, ampak Rock 'n' Roll bend, ki špila tehno!«

Event24
Največji DeeJay Time Back In Time Halloween DOSLEJ!

NAJCENEJŠE VSTOPNICE so ŽE v PRODAJI od 29 € dalje na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol, prodajnih mestih Pošti Slovenije!