Zabava

Zadela v srce!

PR
24. 3. 2019, 11.00
Posodobljeno: 27. 3. 2019, 15.15
Deli članek:

'Pesem 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta. Rok Lunaček je napisal nežno in pozitivno, a hkrati življenjsko besedilo, ki me je takoj ob branju zadel v srce … to so namreč besede, ki jih tudi sama sicer rada slišim oz. povem možu. Preproste, nežne in prav nič osladne,' je pojasnila Natalija Verboten.

Menart
Natalija Verboten

Priljubljena slovenska glasbenica, ki je v letu 2018 predstavila uspešnico in presenetila z njenim videospotom 'Lepa na pogled', navdušuje z novimi plesnimi ritmi 'V srce', ki bodo zagotovo pristali na vseh seznamih glasbenih želja na zabavah kot tudi v radijskem etru.

Nova skladba 'V srce' poslušalca popelje na plesišče kjer ni skrbi, le dobra glasba in ritem srca. Natalija Verboten je k sodelovanju nove glasbene in video zgodbe povabila le najboljše ustvarjalce v Sloveniji.

Avtor besedila je trenutno najbolj iskan avtor številnih uspešnic, Rok Lunaček, kot avtor glasbe se poleg Nermina Puškarja podpisuje še en mojster glasbenih uspešnic, Krešimir Tomec.

Menart
Natalija Verboten

"Pesem 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta. Rok Lunaček je napisal nežno in pozitivno, a hkrati življenjsko besedilo, ki me je takoj ob branju zadel v srce … to so namreč besede, ki jih tudi sama sicer rada slišim oz. povem možu. Preproste, nežne in prav nič osladne… Še posebej mi je všeč del refrena: 'Prav lepo mi je, ko znova mi šepečeš moje ime, vem, da me ti vidiš le v srce'…", je o novi skladbi povedala ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenic, Natalija Verboten in nadaljevala: "Pesem je sveže, plesno in pravo pomladno presenečenje - takoj, ko jo zaslišiš, namreč udari: dvigne temperaturo, te premakne, z udarnim ritmom in besedilom te popelje na plesišče na katerem že vsi poznajo refren 'V SRCE'. V trenutku ko sem prvič slišala končno verzijo pesmi, sem komaj čakala, da jo predstavim Sloveniji! Takoj me je prevzela. Tako kot se narava prebuja in cveti, se tako pučutim jaz ob poslušanju pesmi 'V srce'."