Po očetovih stopinjah

Hčer Toma Cruisea in Nicole Kidman rešila scientologija

J.P.
26. 3. 2019, 11.43
Posodobljeno: 28. 3. 2019, 09.26
Deli članek:

Scientološki cerkvi se zahvaljuje, da je zapolnila vrzel v njenem življenju.

Profimedia
Isabella Cruise z možem Maxom Parkerjem v Londonu, kjer živita.

Posvojena hči Toma Cruisea in Nicole Kidman se je "utapljala" v težavah, preden je postala revizor Scientološke cerkve. Vloga zahteva obsežne priprave in usposabljanje, ravno to pa je bilo tisto, kar ji je manjkalo, je mogoče prebrati na blogu The Underground Bunker.

26-letnica, ki z možem Maxom Parkerjem – v scientološki maniri sta se vzela leta 2015  živi v Londonu, je zdaj kvalificirana, da skozi proces, ki ga je morala prestati, vodi tudi druge. Nove kandidate med drugim čaka tudi zaslišanje z detektorjem laži.

Bliže očetu kot mami

Hollywoodska zvezdnika sta Isabello posvojila leta 1992. Tri leta sta posvojila še njenega mlajšega brata Connorja – tudi on je scientolog. Po ločitvi staršev leta 2011 – poročena sta bila 11 let – sta ostala z očetom. Temu je še vedno blizu, kar pa ni mogoče reči za njen odnos s Kidmanovo. Razdvajala naj bi ju ravno scientologija.

Igralka je v enem od lanskih intervjujev dejala, da otroka sprejemata svoje odločitve. "Odločila sta se, da bosta scientologa. Kot mama je moja naloga, da ju imam rada. Sem zgled tolerance in v to verjamem – da ne glede na to, kaj otrok počne, ima ljubezen, da mu je ta na voljo in da sem tu zanj."