Tik pred začetkom

Spice Girls v velikih težavah: bo turneja propadla zaradi domnevne lezbične afere?

R.T.
26. 3. 2019, 09.53
Posodobljeno: 26. 3. 2019, 10.12
Deli članek:

Vse skupaj bi lahko padlo v vodo, poročajo britanski mediji. Z razkritjem je šla predaleč, so prepričani tisti, ki so blizu Geri Horner.

Profimedia
Geri Horner in Mel B

Pevka Mel B se svoji kolegici iz Spice Girls Geri Horner noče opravičiti, potem ko je v televizijskem intervjuju razkrila, da sta skupaj preživeli noč. Številni se zato bojijo za napovedano turnejo po Veliki Britaniji. Britanski mediji navajajo svoje vire, ki pravijo, da je razkritje ubilo vsako upanje za turneji po Združenih državah Amerike in Avstraliji.

Najbolj so jo prizadele pripombe

Britanska dekliška skupina bo z vajami za letošnjo turnejo začela 4. aprila v Londonu. Med tistimi, ki se bojijo za dobrobit napovedane turneje, je tudi Mel C, ena od članic skupine Spice Girls. Bila je med občinstvom, ko je Mel B šokirala z izjavo. Mel C naj bi pobarala producente oddaje, če je mogoče sporno vsebino izrezati, a to menda ni bilo mogoče.

Hornerjevo naj bi med prebiranjem prepisa posnetka najbolj zbodli "nevoščljive", "zajedljive" pripombe, ki so šle na račun njenega domnevnega vzpenjanja po družbeni lestvici. "Oba z možem me bosta ubila," je med intervjujem dejala Mel B. "Ni več tako fina, kajne?" Ter še: "Zaradi tega me bo zasovražila, saj je tako fina v svoji podeželski hiši in s svojim možem. A to je dejstvo. Kar zgodilo se je, na koncu sva se obe smejali."

Medtem ko Mel B živi v najeti hiši v Los Angelesu, Geri domuje v graščini v Oxfordshireu s šefom moštva formule 1 Red Bull Christianom Hornerjem in njunima dvema otrokoma. Britanski mediji pišejo, da gre njen novi življenjski stil v nos Mel B. Ta naj bi jo zato ponižala, Gerijini prijatelji pa se bojijo, da zaradi tega ne bo šla z njo na oder. Z drugimi besedami: ogrožena je celotna turneja, Geri pa si menda želi, da se ji Mel B javno opraviči. Ironično je, da je prav ona tista, ki potrebuje denar.

Dvakrat

Geri je v 90. letih prejšnjega stoletja v intervjuju s Howardom Sternom razkrila, da je spala s slavno žensko, a da je izkušnja "ni prepričala". V intervjuju za MTV iz leta 1997 pa je priznala, da če bi že morala spati s katero od članic Spice Girls, bi to bila ravno Mel B.