Afera

VIDEO: Članica Spice Girls trdi, da je imela afero z drugo "spajsico"

J.P.
25. 3. 2019, 07.58
Posodobljeno: 25. 3. 2019, 11.32
Deli članek:

Si je vse skupaj izmislila, da bi se njena knjiga bolje prodajala?

Profimedia
Mel B in Geri Horner

Izjava bi lahko neugodno vplivala na razmerja znotraj priljubljene skupine, ki je tik pred turnejo. Spice Girls bodo z vajami za niz poletnih koncertov začele čez dva tedna, prvič pa na oder stopile 24. maja v Dublinu. Turneja naj bi vsaki članici prinesla približno 2,5 milijona evrov.

Že tako napeti odnosi

Mel B si je v soboto "privoščila" 46-letno Geri Horner – dejala je namreč, da sta dekleti v 90. letih prejšnjega stoletja, ko je bila skupina na vrhuncu priljubljenosti, skupaj preživeli noč. 43-letna pevka, katere pravo ime je Melanie Brown, je to izustila v intervjuju za televizijsko oddajo, ki bo na sporedu v drugi polovici leta.

Britanski mediji navajajo vire blizu skupine, ki pravijo, da naj bi Hornerjeva v svojih krogih že zanikala, da se je kdaj zapletla z Mel B, ter ocenjujejo, da si je vse skupaj izmislila, da bi se njena knjiga Brutally Honest bolje prodajala. Med snemanjem oddaje je bila v občinstvu še ena članica skupine Spice Girls, Mel C – pravo ime Melanie Chisholm –, ki je dejala, da o njuni domnevni aferi ne ve ničesar.

Odnosi med obema protagonistkama so sicer napeti – menda vse od takrat, ko je Hornerjeva leta 1998 zapustila skupino. Pevki naj bi se že začeli prepirati glede oprav, ki jih nameravata nositi na odru.

Turneja Spice Girls se bo končala junija v Londonu. Victoria Beckham se jim ne bo pridružila.