VSE ZA OTROKA

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

N.S.
23. 3. 2019, 07.48
Deli članek:

Zadnje tedne se visoko noseča vojvodinja Meghan Markle ukvarja s številnimi govoricami o sebi, zdaj pa je na udaru medijev in javnosti še zaradi novega finančnega stroška tik pred porodom.

Profimedia
Kaj o ženinem zapravljanju denarja meni princ Harry, pa ni znano in verjetno tudi ne bo.

Vse, kar je povezano z vojvodinjo Susseško, je na Otoku zelo vroča roba, saj vsak dan polni naslovnice z raznoraznimi ugibanji, novicami in izmišljotinami.

Visoko noseča Meghan Markle je že vse od zaroke s princem Harryjem tarča takšnih in drugačnih govoric, s katerimi pa se očitno ne ukvarja preveč. Bolj ko se bliža rojstvo njenega prvega otroka, bolj javnost in medije zanimajo vse podrobnosti o njenem življenju. Poleg vseh vročih novic, o katerih smo poročali v zadnjih tednih, je Meghan zdaj »na tapeti« še zaradi nove poteze, ki je razdvojila Britance na dva pola.

Čeprav Meghan vsi očitajo, da je razsipna, med drugim je ob pričakovanju poroda zadnje tedne porabila že več kot 300 tisoč evrov, pa ne smemo pozabiti dejstva, da ima tudi sama pod palcem nekaj milijonov, še iz časa igralske kariere. 

VSE SE VRTI OKOLI OTROKA

Potem ko je Meghan februarja odpotovala v New York, kjer jo je čakala zabava pred rojstvom otroka, so na njen račun leteli očitki, da je preveč razsipna z denarjem. Včeraj pa je kot strela z jasnega v javnost prišla novica, da kraljeva nosečnica namerava prirediti še eno razkošno zabavo. Čeprav se govori, da je »baby shower« zabavo v New Yorku, ki je stala okoli 60 tisoč evrov, menda plačala Meghanina dobra prijateljica Serena Williams, so se zdaj vsi zapičili v stroške nove zabave na domačih tleh. Tudi tokrat naj bi imela vojvodinja v mislih svoje slavne prijatelje, med njimi Victorio Beckham, v London pa naj bi pripotovala tudi njena mati Doria. Druženje, ki naj bi bilo bolj skromno, naj bi potekalo v Buckinghamski palači, kajti v njuni rezidenci Frogmore House še vedno potekajo obnovitvena dela.