NEVERJETNO

Izenačila je rekord s skupino The Beatles

N.S.
22. 3. 2019, 20.44
Deli članek:

Megapriljubljena ameriška pevka Ariana Grande je prva izvajalka, ki je po letu 1964 hkrati zasedla prva tri mesta na lestvici Billboard Hot 100. Pred tem je to uspelo samo skupini The Beatles.

Reuters
Mlada zvezdnica je presrečna, da ji je uspelo izenačiti uspeh z legendarnimi The Beatles.

Še pred leti nihče niti ne bi upal staviti, da bo danes 25-letna zvezdnica Ariana Grande ena najvplivnejših pevk, ki piše glasbeno zgodovino.

Z albumom Thank U, Next je namreč dosegla neverjeten uspeh. Trije singli s tega albuma, in sicer 7 Rings, Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored in Thank U, Next, so pristali na prvih treh mestih lestvice Billboard Hot 100. To pomeni, da je rekord izenačila z Beatlesi, ki jim je ta podvig uspel daljnega leta 1964.

Arianin uspeh v glasbenem svetu gre v nos nekaterim njenim glasbenim kolegicam, ki so na mladenko precej ljubosumne. Ena takih je tudi diva Mariah Carey, ki ne skriva, da ji gre Ariana na živce. 

ŠE DODATEN REKORD

Ariana je rekord postavila tudi s tem, ko je imela med prvo štirideseterico na lestvici kar enajst pesmi. Poleg omenjenih treh še Needy, NASA, Imagine, Bloodline, Ghostin, Fake Smile, Bad Idea, In My Head in pa Make Up, ki je zasedla 48. mesto. Da je bila presenečena tudi sama, priča njen odziv na družbenih omrežjih. »Smejala sem se, ko sem videla lestvico. Mislila sem, da ste jo priredili. Hvala vam z dna srca in iz toliko različnih razlogov. Prvič po Beatlih, huh. To je noro. Mislila sem, da je šala, prav zares. Tako vas imam rada. Vedno sem vas imela in vedno vas bom imela rada. Hvala za vse,« se je zahvalila svojim oboževalcem.