Tako vsaj trdi razvpiti pornografski producent Kevin Blatt, ki je z »domačimi« videoposnetki poskrbel tudi za večjo medijsko prepoznavnost slovitih razuzdank Paris Hilton in Kim Kadrashian. Kje je ta sporni videoposnetek? Domnevno ga je sam videl in izbrisal, kot pravi, pa ga skrbno »čuva« tudi neka Kanadčanka. Blatt je morebiten škandal, ki zna vzplamteti v Združenem kraljestvu, napovedal v podcastu »Your Mom's House,« kjer je spregovoril o svojem delu. 

meghan markle
Reuters
Harry in Meghan se na novico o pikantnem dokumentarcu še nista odzvala in se verjetno tudi ne bosta.

Kot je pojasnil, je pred približno letom dni prejel anonimen klic. Na drugi strani slušalke se je oglasila ženska, ki mu je razkrila, da je »pred štirimi leti od nekega tipa prejela videoposnetek te igralke, te manekenke (...) Na posnetku moškega spolno zadovoljuje.« Medtem ko mu je ženska razkrila identiteto moškega na posnetku – šlo naj bi za nekega fotografa s Floride -, je bila precej bolj skrivnostna pri identiteti punce, ki ga je oralno zadovoljila. Ko ji je pojasnil, da mora to vedeti, preden se pogovori z odvetnikom in v zadevo vključi tretje osebe, mu je le priznala, da »ji je ime Meghan in da se bo kmalu poročila s princem.« Pozneje mu je posnetek poslala prek mobilnega telefona. »Po mojem mnenju gre za Meghan. Vem, kaj sem videl, in prepričan sem, da je ženska na posnetku Meghan,« je dodal.

Blatt je posnetek po lastnih besedah pozneje izbrisal, zato svojih trditev ne more podkrepiti z dokazi. »Videl sem ga, a več ne obstaja, na telefonu ga več nimam. Ima pa ga ta ženska v Kanadi,« je zaključil.