Pobirajo stave

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

N.S.
20. 3. 2019, 20.40
Deli članek:

Prihod novega kraljevega otroka je že tik pred vrati, zato se že pobirajo stave tudi glede tega, koga bosta Meghan in Harry izbrala za botra oziroma botro. Razkrivamo seznam zvezdniških imen.

Profimedia
Bodoča starša sta menda že sestavila seznam potencialnih botrov njunega otroka.

Najbližji in najzvestejši prijatelji vojvode in vojvodinje Susseških se že veselijo trenutka, ko jih bosta Meghan in Harry morda povabila, da postanejo botri njunemu prvemu otroku. Poznavalci britanskega dvora si upajo napovedati, da bodo na botrskem seznamu predvsem tisti, ki so tudi sedeli na najbolj vročih sedežih na njuni poroki. Čeprav tradicija veleva, da se za vlogo botra izberejo družinski člani, se bosta Harry in Meghan verjetno odločila za enako potezo kot William in Kate in bosta raje izbirala med svojimi prijatelji.

Serena Williams

Teniška šampionka je plačala za Meghanino otroško zabavo v New Yorku, in sicer več kot 60 tisoč evrov. Prijateljici in veliki zaupnici sta že od leta 2010, bila je tudi na poroki.

Profimedia
Tenisačica Serena Williams naj bila visoko na seznamu.

Amal Clooney
Slavni igralec George Clooney je sicer zanikal, da bo boter, nič pa ni rečeno za njegovo lepo ženo Amal, ki je tesna prijateljica kraljevega para.

Reuters
Clooney je zanikal, da bo boter, nič pa ni rekel za svojo ženo Amal.

Oprah Winfrey
Kraljica pogovornih šovov in milijarderka je bila prav tako na kraljevi poroki, obožuje kraljevi par in velikokrat gosti Meghanino mamo Dorio. Pa še denar zanjo res ni težava.

Reuters
Je milijarderka Oprah Winfrey dovolj tesna prijateljica, da bo izbrana za botro?

Abigail Spencer 
Slavna igralka je Meghanina prijateljica še iz časov serije Nepremagljivi dvojec, od takrat sta neločljivi in je velikokrat gostja na dvoru.

Fox Tv
Slavna igralka Abigail Spencer bi takoj sprejela častno povabilo.

Seznam je dolg
Med možnimi izbranci za botra so še Meghanina stilistka in najboljša prijateljica Jessica Mulroney, še ena najboljša prijateljica Benita Litt, najboljši prijatelj Markus Anderson, modna oblikovalka Misha Nonoo, princesa Eugenie in drugi.