LEPA GESTA

Meghan »nič ni storila, le svoje življenje živi«

N.S.
19. 3. 2019, 06.55
Deli članek:

George Clooney je pred dobrim mesecem stopil v bran Meghan Markle in požel bes njene starejše polsestre; ta se mu je »maščevala« prek twitterja. Zdaj je na televiziji komentiral tudi medijski linč noseče vojvodinje.

Profimedia
Vojvodinja Susseška je v resnici prijazna in pametna ženska, pravi Clooney.

Priljubljeni igralec George Clooney ne skriva dejstva, da je z britansko kraljevo družino v zelo dobrih odnosih.
Sedeminpetdesetletni hollywoodski zvezdnik, ki s soprogo Amal že nekaj let živi v Veliki Britaniji, je bil tudi eden izmed povabljenih zvezdnikov na lanski poroki Meghan in princa Harryja, pred kratkim pa je bil gost slavnostne večerje, ki jo je princ Charles organiziral v čast organizaciji Prinčev fond. 

Reuters
George Clooney in Amal sta bila tudi gosta na lanski poroki, saj že nekaj let živita v Veliki Britaniji.

Vsega ima dovolj!

Clooney je pred dnevi gostoval tudi v priljubljeni britanski oddaji Good Morning Britain in med drugim so ga vprašali, kaj meni o vseh novicah o soprogi princa Harryja, ki so zakrožile po medijih. Clooney, ki je v preteklosti z neposredno izjavo že požel bes Meghanine starejše polsestre Samanthe, je tudi tokrat vztrajal pri svojem in povedal: »Mislim, da je vse skupaj precej krivično. Vem, kako je, ko se mediji iz nekih čudnih razlogov spravijo nate, in ne zdi se mi pravično, da se Meghan vse to dogaja, saj ni storila nič drugega kot to, da živi svoje življenje. V resnici je zelo prijazna, pametna in inteligentna mlada ženska.« Prav tako se govori, da naj bi bil slavni igralec zaradi prijateljskih vezi, ki jih je stkal s kraljevim parom, boter prvorojenemu otroku Meghan in Harryja, a je na vprašanje o tem v svojem šaljivem slogu izrekel kratek »ne« in dodal, da ima že s svojima majhnima otrokoma polne roke dela.

Profimedia
Odkar je del kraljeve družine, je Meghan tarča številnih govoric.