Legendarna pop ikona

Britney ne skriva veselja, da bo dobila muzikal

N.S.
18. 3. 2019, 20.50
Deli članek:

Legendarna pop princesa Britney Spears je potrdila, da pripravlja pravljični muzikal s svojimi pesmimi, ki bo prežet s feminističnimi toni.

Profimedia
Slavna pop princesa Britney Spears je potrdila, da prihaja muzikal z njenimi pesmimi, naslov pa bo »... Baby One More Time«.

Sedemintridesetletna zvezdnica Britney Spears je izrazila veselje ob novici, da bo kmalu zaživel muzikal z njenimi pesmimi in pravljičnimi liki, ob katerih je odraščala kot otrok.

Znano je, da bo naslov glasbene predstave »... Baby One More Time«, nanaša se na njeno istoimensko uspešnico iz 90. let preteklega stoletja. Prav s to pesmijo je namreč zaslovela kot najstniška pop zvezda in ena najbolj prepoznavnih glasbenic 20. stoletja; danes ji tako pripisujejo status legende in nesporne pop ikone. Singel je bil prodan v desetih milijonih izvodov in se je znašel na vrhu praktično vseh glasbenih lestvic, videospot pa se pogosto uvršča na sezname najboljših videoizdelkov 90. let. Znano je, da bo muzikal konec oktobra premierno na ogled v Chicagu, pozneje pa se seli na Broadway. »Muzikal bo podal drugačen pogled na srečne konce pravljic in prikazal bolj verjetne zgodbe princesk in lepotic, kot so Pepelka, Sneguljčica in Trnuljčica,« so zapisali v napovedi muzikala, ki mu že zdaj pripisujejo megauspeh.