Reka ljubezni

Slovenski Ryan Gosling bo dodobra premešal štrene in vplival na vse odnose

E.J.
18. 3. 2019, 20.40
Deli članek:

Priljubljeni igralec, ki je že z nastopom v seriji Usodno vino postal ljubljenec občinstva, bo zdaj mešal štrene v seriji Reka ljubezni.

M24.si
Pravijo mu kar slovenski Ryan Gosling in Jake Gyllenhaal, saj se mnogim zdi obema znanima igralcema precej podoben.

V zadnjih dveh delih priljubljene serije Reka ljubezni se je že pojavil nov igralec, ki se je v srca gledalk in tudi gledalcev zasidral že v seriji Usodno vino. Miha Rodman je namreč potrkal na vrata Slakovih, družine, okoli katere se pletejo zgodbe Reke ljubezni. »Moj lik, Dejan, najame delavnico in začne spoznavati prebivalce Krke. Je zabavna in svobodna družba, ki med drugim tudi rad jadra,« je o svoji vlogi povedal Miha in dodal, da je sam sicer bolj umirjen in prizemljen kot Dejan. Vloge je vesel, saj se z ekipo dobro razume in je z mnogimi od njih v preteklosti že sodeloval, prav v Usodnem vinu, namignil pa je, da bo njegov lik prinesel novo dinamiko in povzročil tudi ljubezenske zaplete: »Vsega seveda ne morem razkriti, bo pa zabavno, napeto in vznemirljivo.« Dejan bo torej dodobra premešal štrene in vplival na vse odnose, povzročil bo tudi kakšen nov ljubezenski zaplet.

Ksaver Šinkar
Postavnega Miho Rodmana bomo spet lahko gledali v slovenski seriji, po Usodnem vinu bo nastopil še v Reki ljubezni.

Dela mu ne zmanjka

Ob pogledu na Miho se mnogim v mislih takoj porodi primerjava s tujimi zvezdami, ima namreč podoben šarm kot igralca Ryan Gosling in Jake Gyllenhaal in v Sloveniji mu številnih oboževalk in oboževalcev ne zmanjka. Z igralko Sašo Pavlin Stošić sta več let veljala za sanjski medijski parček, v seriji Usodno vino sta celo igrala zaljubljenca. Ali je Miha zdaj znova zaljubljen, ni razkril, sicer pa je trenutno zelo zaposlen tudi z drugimi projekti, tako v Prešernovem gledališču Kranj kot ob gostovanjih z gledališčem v Izraelu, Bolgariji in Rusiji z monodramo Judovski pes. Miha, ki je bil že v gimnaziji član šolske Impro lige, si sicer ni nikoli predstavljal, da bo oder postala njegova življenjska pot. Potem pa ga je zgrabila gledališka mrzlica, ki še vedno ni popustila, in njegov gledališki opus je izjemno pester; nastopa tako v predstavi Muca Copatarica, ki je primerna za otroke, kot v predstavi Judovski pes, ki se dotika teme holokavsta in s katero uspešno gostuje v tujini. Kot pravi, izzive najde v raznolikosti, kljub temu pa po končanih projektih upa na dolg oddih na morju.

Ksaver Šinkar
Miha je zelo zaposlen, vstopil je v znano slovensko serijo, poleg tega ga čaka še nekaj gostovanj z gledališčem v tujini, nato pa upa na oddih na morju.

Promocijski material
Z monodramo Judovski pes je nastopil celo v New Yorku, na kar je zelo ponosen.