Nenadna smrt

Družinska tragedija: najprej ostal brez mame, zdaj izgubil še 18-letno sestro

R.T.
18. 3. 2019, 17.45
Posodobljeno: 18. 3. 2019, 17.54
Deli članek:

Louis Tomlinson, član nekdaj priljubljene deške skupine One Direction, je nenadoma izgubil sestro, ki je umrla zaradi nenadnega srčnega zastoja.

Profimedia
Stara je bila komaj 18 let.

Nova tragedija je prizadela glasbenika Louisa Tomlinson, člana nekdaj priljubljene deške skupine One Direction. Potem ko je pred dvema letoma zaradi raka umrla njegova mama Johannah Deakin (43), je sredi prejšnjega tedna izgubil komaj 18-let staro sestro Félicité. Reševalce so na dom mlade vpivnice poklicali zaradi nenadnega zastoja srca, vendar ji žal niso mogli pomagati in dekle je umrlo. 

Profimedia
Louis Tomlinson (v sredini)

Po smrti sestre nekdanji član One Direction še ni javno spregovoril o novi iygubi. Je pa komaj dva tedna pred sestrino smrtjo izdal pesem z naslovom "Two of Us" (Midva), ki jo je posvetil prezgodaj umrli materi in v kateri poje o tem, kako močno jo pogreša.   

Prijatelji so po nenadni smrti mlade influencerke povedali, da se je po materini smrti močno spremenila: srečna in samozavestna najstnica, ki ji je pred nogami ležal ves svet, se je spremenila v introvertirano osebo, ki je obsedena s telesno vadbo in dietami. 

Po materini smrti menda ni več zahajala v klube s prijateljicami in je omejila tudi krog svojih prijateljev. Ko se je oddaljila od prijateljic, se je blj posvetila objavam na družbenem omrežju Instagram. 

"Vsi smo opazili, da je precej shujšala, no, mislili smo, da je to zaradi vadbe in stroge diete, d a bi na Instagramu dobila več sledilce. Mislili smo, da nekoliko pretirava z vsem skupaj," se je spomnila njena prijateljica.