VROČE

Kate Middleton je menda spet noseča

N.S.
17. 3. 2019, 07.30
Deli članek:

Britanski mediji namigujejo, da naj bi bila priljubljena vojvodinja Kate Middleton še četrtič noseča. Govorice je nedavno sprožila kar sama.

Profimedia
Če gre verjeti govoricam, dejanjem in željam, Kate pod srcem že nosi četrtega otroka.

UVIDEVNA

Poznavalci kraljeve družine pravijo, da Kate in William čakata, da Meghan rodi svojega otroka, nato pa bodo potrdili ali zanikali novo nosečnost. Pustimo se presenetiti ...

Da novicam z britanskega dvora nikoli ni videti konca, je že dolgo znano. Tokrat je spet v središču pozornosti vojvodinja Cambriška.

Kate Middleton namreč polni naslovnice britanskih medijev, saj naj bi bila spet v veselem pričakovanju. Mnogi so celo prepričani, da bosta šla princ William in Kate po poti kraljice Elizabete. »Zagotovo bosta imela še enega otroka. Kraljica ima štiri otroke in mislim, da bosta šla onadva po enaki poti,« je povedal vir z dvora.

»RADA BI BILA SPET NOSEČA«

William in Kate sta ponosna starša princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, ki bo eno leto dopolnil 23. aprila. Vse pa se zdi, da nameravata še nekoliko razširiti svojo družino. Kate je nedavno na enem od protokolarnih dogodkov v roke prijela malega dečka in dejala: »Prav zahoče se mi, da bi bila spet noseča.«

Profimedia
Kate je pred dnevi na enem od dogodkov v roke prijela malega dečka in dejala: "Prav zahoče se mi, da bi bila spet noseča."

NAJPREJ MEGHAN, POTEM KATE

Na enem od družabnih dogodkov ta teden je Kate tudi sama poskrbela za ugibanja, saj se je ves čas držala za trebušček, zato mnogi pravijo, da naj bi pod srcem že nosila novega člana kraljeve družine. A kot kaže, kraljevi par za zdaj čaka z objavo novice, saj si želita, da bi najprej rodila vojvodinja Meghan Markle, ki bo mamica postala v prihodnjih tednih.