V ljubljanskem Harley Davidsonu so se pred dnevi na poseben način poklonili vsem ženskam, ki so prebolele raka dojk ali pa se z zahrbtno boleznijo še borijo.

V okviru dobrodelnega dogodka so na zabaven in dinamičen način pomagali združenju Europa Donna Slovenija, katerega vidna članica je tudi manekenka Jana Koteska, ki trenutno blesti v spektakularnem šovu Zvezde plešejo. »Ker smo želeli polepšati še en dan v življenju mnogih članic Europe Donne Slovenija, smo tokrat s pomočjo standup komika Boštjana Gorenca - Pižame in country plesalcev Wild West poskrbeli za posebno druženje, tam pa smo vse presenetili tudi v sodelovanju z glasbenikom Rokom Ferengjo, ki je seveda zapel, kot zna le on, in vsaki od dam podelil rožico ter jim tako podaril še kanček veselja in radosti,« je povedala Jana.

europa donna (4)
Re.S.
Rok in Pižama sta na dogodku delila rožice ...

Zdravja se ne da kupiti

Rok Ferengja se je vabilu združenja Europa Donna Slovenija z veseljem odzval, saj verjame, da se dobro z dobrim vrača. »Denar ne more vsega kupiti. Lahko kupi zdravila, zdravja pa ne. In če lahko vsem borkam, ki so se borile ali pa se borijo z rakom dojk, polepšam dan, mi je to seveda v veliko čast in veselje,« je priznal glasbenik, ki je sicer znan tudi kot strasten motorist, zato je v Harley Davidson Ljubljana k sodelovanju privabil številne motoriste, ki so uživali na posebnem dobrodelnem dogodku s pestrim zabavnim programom.

europa donna (1)
S.R.
Vsi udeleženci dobrodelnega druženja v Harley Davidsonu Ljubljana

europa donna (2)
Re.S.
Jana Koteska je tudi sama pred leti premagala raka dojk.

europa donna (3)
Re.S.
Rok Ferengja je bil posebno presenečenje za vse dame.