SLAVLJENKA

Praznovala okroglih 40

Nejc Simšič
16. 3. 2019, 14.30
Deli članek:

Priznana modna oblikovalka in priljubljena sodnica šova Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas, ki že 15 let živi v Londonu, je pred kratkim praznovala svoj okrogli jubilej.

Osebni arhiv
Nika s soprogom

"Ne skrivam svojih let. Imam 40 let in zdaj lahko tudi z veseljem rečem, da se približujem statusu zrele dame!" 

Nika A. Urbas o svojih letih

Simpatična zvezdnica Nika A. Urbas, ki širno Slovenijo navdušuje s svojo pojavo in slavnimi »nikizmi«, je tudi ena od redkih, ki o svojih letih govori in jih ne skriva, kar mnoge ženske rade počnejo.

»Priznam, da nimam težav z leti in jih tudi ne skrivam. Ravno nasprotno, jaz sem komaj čakala na svojo štiridesetko, saj sem od nekaj želela biti starejša, poleg tega pa se zdaj končno lahko začnem približevati statusu zrele dame,« je s simpatičnim nasmeškom priznala slavljenka Nika in v smehu dodala: »Starost je modrost in zdaj me bodo končno začeli jemati resno.«

RECEPT ZA MLADOST

Nika je tudi ena od tistih štiridesetletnic, ki skrbijo za svojo kožo in mladosten videz, in sicer tako, da se izogiba alkoholu, cigaretam in sladkorju. Za vse dame pa je že večkrat podelila pomemben nasvet. »Vsem svetujem, da je sprejetje svoja celulita neizogiben del tega, da si ženska. Vse ga imamo, celulit je okej,« je poudarila Nika.  

ŠE VEDNO NAJMLAJŠA

Sicer pa Nika v šali dodaja, da je od vseh štirih sodnikov šova Zvezde plešejo še vedno najmlajša, saj je zadnja vstopila v »klub 40«, kjer so ostali člani že nekaj let.