Podoba in resnica

Meghan v bran stopili prijatelji: »Dovolj je laži, to je resnica«

N.S.
13. 3. 2019, 20.30
Deli članek:

Priljubljena Meghan Markle, vojvodinja Susseška, je čisto drugačna, kot je predstavljena v javnosti.

Profimedia
Po besedah prijateljic je Meghan sprejela dejstvo, da bo kot žena princa Harryja ves čas tarča raznih govoric.

Vse odkar je ves svet izvedel, da bo Meghan Markle postala žena princa Harryja in s tem članica najbolj priljubljene kraljeve družine na svetu, se je lepotička znašla v središču pozornosti.

S poroko je postala ena bolj vidnih članic britanske kraljeve družine, saj je z nazivom vojvodinja Susseška dobila tudi pozornost vseh svetovnih medijev. O Meghan se govori marsikaj, od ugibanj, izmišljotin, resnice do laži in škodoželjnih govoric. Nekdanja hollywoodska zvezdnica za zdaj dobro prenaša vse, kar se o njej govori. Kot je znano, se ne ukvarja z govoricami in vsem, kar o njen pišejo mediji, se pa zato toliko bolj s tem ukvarjajo njene najbližje prijateljice, ki so zdaj povedale resnico. »O Meghan imajo vsi zelo napačno predstavo. Vsi mislijo, da je čez noč postala razvajena princesa, ki se pusti streči na vsakem koraku, kar je daleč od resnice. Meghan je preprosta, rada sama skrbi zase, si ureja lase, sama namaže nohte, kot vsaka normalna ženska. Vsi mislijo, da ima četico služabnikov, ki to delajo namesto nje, a ni tako. Pred kratkim smo bili pri njej na obisku v koči, kjer nam je sama skuhala, pripravila postelje in uživala v družbi prijateljev kot dobra gostiteljica. Poskrbela je tudi za naše hišne ljubljenčke, saj je zunaj deževalo, in jim je sama brez vprašanja očistila blatne tačke. Meghan je super, ženska na mestu, čeprav jo mediji prikazujejo kot princeso, za katero vsi delajo vse, kar si zaželi. Pa to sploh ni res,« je povedala ena njenih najboljših prijateljic, ki je imela dovolj izmišljenih govoric o kapricah vojvodinje Susseške. »Dve leti že Meghan mirno prenaša zlobne laži in se s tem ne obremenjuje, a zdaj bo postala mama in res ne potrebuje takih pritiskov, zato smo se odločile povedati resnico, da vsaj malo pomagamo omiliti zadeve, o katerih pišejo vsi mediji, ki Meghan sploh ne poznajo osebno,« je še povedalo njenih pet najbližjih prijateljic.

Profimedia
Meghanine prijateljice so povedale resnico, saj se bojijo, da bodo laži o njej vplivale na njenega otroka in njeno srečo.