Meghan Markle, ki bo v prihajajočih tednih prvič postala mamica, je v Veliki Britaniji spet dvignila veliko prahu, ko se je na dan žena udeležila posebnega dogodka in za to priložnost izbrala obleko po svojem okusu.

Vojvodinja Susseška je podpredsednica sklada Commonwealth kraljice Elizabete II., njen mož, princ Harry, pa je predsednik, in kot podpredsednica se je na dan žena udeležila posebne razprave, posvečene enakopravnosti žensk in njihovemu položaju v svetu.

meghan markle 2
Profimedia
Meghan je več razkrila kot zakrila, s čimer je spet kršila kraljevi protokol.

A bolj kot karkoli drugega je pozornost medijev vzbudila Meghanina modna oprava. Za to priložnost si je nosečnica izbrala kratko obleko s črno-belim vzorcem, s katero je zagotovo prekršila kraljevo pravilo, saj je bila oblekica zelo kratka in je med sedenjem razkrila veliko več, kot bi si britanski kraljevi dvor želel. In čeprav zdaj vojvodinjapolni naslovnice zaradi svoje »napake«, je vir z dvora povedal, da se sama s tem niti ne ukvarja, saj predvsem sledi sebi in svojim dejanjem. Naj spomnimo, da to ni prvi primer, ko je Meghan kršila kraljevi protokol, in verjetno tudi ne zadnji, saj je znana po tem, da kakšne stvari dela po svoje.