Potegavščina

FOTO in VIDEO: Beckham pobesnel, ko so ga potegnili za nos

J.P.
12. 3. 2019, 18.17
Deli članek:

Privoščili so si nogometnega zvezdnika.

Profimedia
David Beckham med "zarotniki"

V začetku meseca je losangeleški nogometni klub LA Galaxy sezono 2019 otvoril s slovesnostjo v čast Davidu Beckhamu. Odkrili so bleščeč kip, prisotna je bila tudi njegova žena Victoria.

To ni bilo prvič, da je bivši angleški reprezentant videl kip, ki so mu ga pripravili. Ogledal si ga je v Chicagu, nato pa se je le nekaj tednov pred slovesnostjo vmešal voditelj oddaje The Late Late Show James Corden, ki je pravi kip zamenjal z bledo kopijo.
Bivšega zvezdnika Reala Madrida je spremljala snemalna ekipa, ki je dokumentirala pot, ki jo je »prehodila« skulptura. Beckhamu je na prste najprej stopil oboževalec – igralec –, ki ga je poklical »Dave« in njegovo bivšo ekipo Manchester United namenoma zamenjal za Manchester City. »Manchester United je … Moja mama je edina oseba, ki me kliče Dave. Si pa zanimiv lik,« mu je zabrusil Beckham. Sledil je kolaž njegovih potez, a so med najboljše vrinili tudi nekaj podpovprečnih – Londončan je le zmajeval z glavo. Kiparja Omrija Amranyja je upodobil komedijant Maz Jobrani, ki je razkril »kip« – poudarjena brada, trije zobje in prevelika zadnjica so Beckhama navdali z jezo: »Razlikuje se od tistega, ki sem ga nazadnje videl v Chicagu. Le poglejte mojo brado! Ni mi podoben, poglejte oči. Le lasje so zadovoljili. Poglejte mojo rit, nikakor ni taka!« Nato se je obrnil k svojemu zaupniku, predsedniku LA Galaxy in bivšemu soigralcu Chrisu Kleinu: »Si ti zadovoljen s tem, kaj misiš? Tega ne moremo razkriti.« »Kako si ga lahko tako zelo spremenil v tako kratkem času? Moja starša in žena bodo tam. Poglej, kako dolge roke imam,« je dejal lažnemu kiparju. Vedno bolj besen je snemalcem zabrusil, naj nehajo snemati. In spet jadikoval: »Moja žena prihaja, k sreči otrok ne bo. Če bi to videli, bi lahko le jokali. Nočem vas užaliti, a to je pomembno zame. Tole je sramota,« je še dejal, preden je poskusil zapustiti studio. To mu je preprečil buldožer, ki je podrl kip. »Verjetno mi je naredil uslugo,« se je pošalil Beckham.

Profimedia
Nič kaj ugleden obraz ...

Profimedia
... in predolge roke.

Potegavščine je bilo konec, ko se je prikazal nasmejani Corden, ki je Beckhama pohvalil, da se je dobro odrezal.