Priljubljena pevka

Je boks skrivnost postavne Nine Donelli?

E.J.
11. 3. 2019, 20.15
Posodobljeno: 12. 3. 2019, 08.48
Deli članek:

Postavna Nina Donelli je karting stezo zamenjala za telovadnico, kjer trenira boks. Je ta zaslužen za njen lep videz ali je imela kakšno plastično operacijo?

Osebni arhiv
Nina Donelli trenutno največ nastopa po Sloveniji, čeprav je tudi na Hrvaškem prava zvezda.

Komaj 21-letna pevka Nina Vodušek z umetniškim imenom Nina Donelli je zelo priljubljena tako pri nas kot pri sosedih Hrvatih. Štajerka, ki poje izključno v hrvaščini, pravi, da njeni oboževalci z njo najraje zapojejo novi pesmi Ljubav nema kraja in Jaka sam žena. »Večinoma nastopam po Sloveniji; s tem spoznavam kraje, ki jih po vsej verjetnosti ne bi spoznala, če ne bi pela. Moram povedati, da sem najsrečnejša, ko sem na odru in moji dragi oboževalci pojejo z mano moje pesmi.« Nina sicer pozornost vzbuja z vitko postavo in priznava, da je ta plod trdega dela.

»IMAM DIETO, KI DELUJE«

Je prava adrenalinska odvisnica. Dolgo se je ukvarjala s kartingom in se celo udeleževala evropskih prvenstev, zdaj, ko je s tem športom prekinila, pa si daje duška na treningih boksa. »Treniram boks, vendar le za rekreacijo. Sem bolj adrenalinski tip osebe; vozila sem karting, ker pa tega ne počnem več in ne smem divjati na cesti, moram nekje drugje sprostiti adrenalin. In, ja, zelo je naporno; čeprav obiskujem fitnes in veliko tečem, pa je še vedno najbolj naporen od vsega boks.« Nina, ki navdušuje s svojo vitko, športno postavo, pravi, da je ta plod trdega dela. »Vedno sem bila suhcena, vendar moram zadnja leta na žalost res zelo paziti pri prehrani. A tudi kar veliko telovadim. V toplejših dnevih grem rada teč v naravo ali na sprehod v gore, nikakor pa ne izpustim fitnesa in treninga boksa.«

Osebni arhiv
Nina trdi, da njena postava in lepota nista rezultat plastičnih operacij, temveč trdega dela in diete.

Prava skrivnost njene vitke postave je sicer prehrana. »Imam dieto, ki deluje dolgoročno. Pazim, da pojem ravno prav hidratov in maščob, sladke stvari si privoščim le občasno. Veliko punc me sprašuje, kaj jem, in vedno povem, da je pomembno, da ne stradamo in da uživamo v hrani. Magična dieta, tableta ali kaj podobnega ne obstaja. Šteje samo uravnotežena prehrana, treba je uvesti malo športa in potrebujemo veliko vztrajnosti.« Mnogim se sicer zdi, da si je morda že privoščila kakšno plastično operacijo. »Plastične operacije še nisem imela in si je za zdaj tudi ne nameravam omisliti. Če mi na sebi kaj ne bi bilo všeč, bi to zagotovo spremenila, a trenutno sem zadovoljna sama s sabo. Je pa res, da sem se z leti, med odraščanjem, zelo spremenila, vsaj meni se tako zdi. K mojem videzu sicer veliko pripomore tudi 'moja' Sara, ki je zadolžena za vsako mojo 'procesijo', da me polepša s svojimi čopiči,« pove v smehu.