RAZPRTIJE

Katera najlepša v deželi je tej? In sta res sprti?

N.S.
11. 3. 2019, 07.00
Deli članek:

Nekdo si očitno zelo močno želi, da bi si slavni vojvodinji, svakinji Kate Middleton in Meghan Markle, skočili v lase. Zdaj sta namreč na udaru glede tega, katera je pred dnevi bolj blestela!

Profimedia
Na sprejem sta prišli oddaljeni druga od druge ...

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton in vojvodinja Susseška Meghan Markle sta obe zasijali na 50. obletnici princa Charlesa in njegovega udejstvovanja kot kronanega princa Walesa.

Profimedia
Kate je blestela v mint obleki.

Profimedia
Visoko noseča Meghan je sijala v beli obleki z zlatim potiskom.

Na dogodku v palači so vsi opazili, da sta Kate in Meghan ves čas hodili oddaljeni druga od druge, kar je bil tudi razlog, da sta spet pogreli govorice o njuni sprtosti. A kot vemo, kraljevi protokol narekuje, kje stoji katera vojvodinja ... 

V čast okrogli obletnici sinovega kraljevskega naziva je kraljica Elizabeta II. priredila poseben družabni dogodek v Buckinghamski palači, kamor so prišli čisto vsi, ki na dvoru in daleč naokoli kaj pomenijo. Največ pozornosti pa sta seveda pritegnili tudi slavni svakinji, vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle. Medtem ko je Kate za to posebno priložnost izbrala dolgo elegantno obleko v mint barvi in imela spuščene lase, se je Meghan odločila za obleko v beli barvi, lase spela v zanjo značilno figo, pika na i njenemu stajlingu pa je bil eleganten bel plašč, pod katerega se je podpisala modna oblikovalka Amanda Wakeley. Čeprav sta bila njuna videza povsem drugačna, sta bili obe vojvodinji videti čudovito. 

Čeprav se piše o tem, da sta bili ves čas oddaljeni druga od druge, je v medije prišel tudi posnetek, na katerem Kate in Meghan klepetata in se na glas smejita šali, ki jo je povedala Meghan. 

STA RES SPRTI?

A bolj ko se dami razumeta in izogibata morebitnim sporom, bolj si nekdo želi, da bi bili zares sprti. Govori se namreč, da se ne preneseta, da sta si kar naprej v laseh in da se izogibata druga druge v velikem loku. Zato je le dan po dogodku v britanskih medijih odzvanjalo le eno vprašanje – katera vojvodinja je najlepša v deželi angleški? A viri z dvora zagotavljajo, da je vse skupaj ena velika laž, saj se Kate in Meghan še kako dobro razumeta in si stojita ob strani v vseh trenutkih.