Neutolažljiva

Zaskrbljujoče stanje Jelene Karleuše: pravi, da ne bo preživela

R.T.
10. 3. 2019, 09.13
Posodobljeno: 10. 3. 2019, 09.40
Deli članek:

Srbska pevka je vrsto let pred javnostjo skrivala mamino bolezen. Z njeno smrtjo se še ni sprijaznila.

Profimedia
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša (40) je skrušena. Po težki bolezni se je namreč poslovila njena mama Divna Karleuša (61), bivša novinarka in radijska voditeljica. Kot poroča Kurir, je bil zanjo usoden pljučni rak.

Srbska pevka je mami pomoč iskala po celem svetu. Po pisanje omenjenega medija ji je to sicer podaljšalo življenje, ne pa tudi izboljšalo kvaliteto obstoja. Plačala naj bi za vse, kar bi ji lahko pomagalo, ne glede na ceno.

Neutolažljiva 

Karleušo menda vseeno gloda dvom, če je res naredila vse, kar je bilo v njeni moči. K sreči ji ob strani stoji mož Duško Tošić (34), ki pa se bo moral zaradi poslovnih obveznosti vrniti na Kitajsko, ona pa bo z otrokoma sama ostala v Beogradu. Karleuša bi se mu sicer pridružila, a hčerki šolo obiskujeta v Beogradu. Družina je zato pred težko dilemo.

Že prej se je govorilo, da bo Karleuša po maminem pogrebu zapustila Srbijo, ker naj bi bila trenutna situacija zanjo preprosto pretežka.

Po pisanju Kurirja je Karleuša zlomljena. Menda ne je in ne pije, uživa le v pomirjevala v upanju, da bo agonije konec. Viri blizu nje so razkrili, da mamine smrti ne bo preživela.