Težke besede

Vsi so se zavili v molk: po 18 letih konec ljubezni s Severino?

R.T.
7. 3. 2019, 11.23
Posodobljeno: 7. 3. 2019, 11.42
Deli članek:

Je Severina dolgoletnega menedžerja, ki ji je bral vsako željo iz oči, zamenjala za svojega moža?

Arhiv Reporterja
Severina

Na hrvaški glasbeni sceni naj bi po 18 uspešnih letih razpadla uspešna glasbena naveza Severine in njenega menedžerja Tomice Petrovića. Novice, o kateri piše hrvaški Jutarnji list, niso uspeli uradno potrditi pri vpletenih. Petrović in Severina sta sodelovala od približno leta 2002. 

Odločitev o koncu sodelovanja naj bi padala sredi prejšnjega tedna, in sicer po prepiru, ki naj bi izbruhnil med poslovnima partnerjema. Padle naj bi hude besede in tudi obtožbe, zaradi katerih naj bi se Tomislav, ki so ga estradniki opisovali, da bi za Severino dal tudi kri, odločil, da prekine dolgoletno sodelovanje.

Po kuloarjih so se razširile novice, da naj bi Tomislavovo vlogo prevzel Severinin mož, Igor, ki v glasbenih voda sicer nima izkušenj, uživa pa Severinino zaupanje. Menda naj bi se že dogovarjal za nastope Severine v nekaterih beograjskih klubih in drugod. Ko so ga novinarji poklicali in povprašali o tem, je obljubil, da jih bo poklical nazaj, saj da je zelo zaposlen, kar se nato ni zgodilo, na telefon pa se tudi ni več javljal. V pogovoru izpostavljenih informacij, da Severina ne sodeluje več s Tomislavom, sicer ni demantiral, prav tako ga vprašanje ni presenetilo.

Tudi Tomislav, ki je bil v preteklosti novinarjem dostopen noč in dan, se na telefon te dni ne javlja. 

Drug vir pa je novinarjem zaupal, da v zadnjem času odnosi med Severino in Petrovićem niso idilični. "Ob našem zadnjem srečanju sem opazil, da so odnosi med Severino in Tomico napeti. No, ona je umetnica, ženska, ki vse doživlja čustveno, z dušo, v zadnjem času pa i ni lahko. Upoštevati je tudi treba živčnost pred izdajo novega albuma, slabi odnosi z nekdanjim partnerjem, želja, da ostane v estradnem vrhu v regiji ... Ko vse to sešteješ, človek lahko "poči" in v slabi volji izreči marsikaj, tudi stvari, ki jih ne misli in zaradi katerih mu je lahko kasneje žal."  

Znano je bilo, da je Tomica zelo lepo skrbel za Severino in ji skorajda bral vsako željo iz oči.