Zabava

Justin Bieber priznal zasvojenost z drogo in seksom

N.S.
6. 3. 2019, 20.15
Deli članek:

Ves svet trenutno prebira ekskluzivni intervju z zlatim otrokom popa, priljubljenim Justinom Bieberjem, ki je prvič odkrito spregovoril o svojih preteklih težavah.

Profimedia
Pred leti je počel neumnosti, vse zaradi alkohola, drog, pomirjeval in odvisnosti od seksa.

Justin Bieber je šokiral svet, ko je priznal, da je počel stvari, ki so v njem vzbujale hude občutke sramu, zaradi česar je začel zlorabljati droge, seks in pomirjevala.

V vse to ga je prignala ekstremna mladostniška slava, ki je v njegovem življenju zagotovo pustila velik negativen pečat. Bieber je priznal, da je vsak dan zlorabljal zdravilo xanax, ki ima močne pomirjevalne učinke, in razvil, kar sam poimenuje, »legitimen problem s seksom«, da bi se počutil bolje, pretiravanje z vsem pa je v njegovem življenju postalo vsakodnevna rutina. A kot je dejal v nedavnem ekskluzivnem intervjuju za revijo Vogue, je zdaj »ozdravljen« in uživa alkohol le na družabnih dogodkih; trdi, da se od takrat ni dotaknil drog. Trdo dela na tem, da bi postal boljši moški in dober mož Hailey, s katero se je poročil septembra lani.

Priznavata, da zakonski stan ni mačji kašelj in da sta že poiskala pomoč pri profesionalnih svetovalcih. Bieber pa je dodal, da se ne želi nikoli več vrniti na stara pota slabih navad in škodljivih substanc, za kar bo trdo delal in vztrajal še naprej.