SKRBI IN STRAHOVI

Brez družine bi bili tudi največji uspehi nesmiselni

E.J.
3. 3. 2019, 20.20
Deli članek:

Pevka Nuša Derenda poje o ljudeh, ki nimajo nikogar, ki bi se mu lahko izpovedali. Sama je zdaj v strahu za svojo mamo Heleno, ki je bila vedno njena zaupnica.

Zavod Novo mesto
Pevka z bogato glasbeno kariero bo kmalu praznovala 50. rojstni dan.

Priljubljena pevka Nuša Derenda nam je zaupala, da je zelo vesela, ker je končala snemanje najnovejšega videospota, tudi zato, ker so snemali ravno na dan krvave polne lune, ki naj bi bil najbolj depresiven dan v letu. Povedala je, da sicer ni pretirano vraževerna in je lune ni bilo ravno strah, zato pa ima druge strahove. »Pri snemanju enega izmed prejšnjih spotov sem morala stati visoko na obzidju. Čeprav se višine ne bojim, me je bilo takrat pošteno strah,« je dejala in dodala, da je po drugi strani zanimivo, da se ne boji pajkov in kač, temveč drugačnih živali. Nelagodno se počuti na primer ob kobilicah, sršenih in osah. V bližini teh postane prav napeta in se jim vedno izogne v velikem loku. Se pa zaveda, da je številne ljudi strah zaupati drugim. »Moja najnovejša pesem govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni, a nimajo nikogar, ki bi se mu izpovedali, ali pa preprosto nočejo s tem obremenjevati drugih,« pravi Nuša. Kot mama in žena dobro ve, da je zaupanje pomembno. »Čeprav na glasbenem področju ves čas žanjem lepe uspehe, mi največ pomenijo sinova Matevž in Gašper ter soprog Frenk. Brez družine bi bili tudi največji uspehi nesmiselni!«

Osebni arhiv
Nuša s svojo mamo Heleno na nedavnem dogodku

Kmalu bo praznovala abrahama

Nuša bo zadnjega marca praznovala svoj 50. rojstni dan. Glede na to, da je pred kratkim slavila 20 let samostojne glasbene kariere, z 20 velikimi koncerti po Sloveniji, bi bilo pričakovati, da bo praznovanje njenega abrahama velik dogodek. A žal kakšne večje zabave ne načrtuje, saj ima zadnje čase skrbi zaradi svoje ljube mame Helene, ki je hudo zbolela. Nuša je nanjo zelo navezana in priznava, da tudi zaradi tega ni pri volji za zabave in praznovanja. Njen mož Frenk ter sinova Gašper in Matevž pa so ji v tem času v tolažbo in oporo.

Osebni arhiv
Nuša je najbolj ponosna na svojo družino; na fotografiji z možem Frenkom in enim od dveh sinov, Matevžem.

Instagram
Nuša je pred kratkim premagala svoj strah in skočila s padalom. Sicer se še vedno boji kobilic, sršenov in os, nam je zaupala.