Prerokba

Znan jasnovidec je »razkrinkal« Meghan

N.S.
28. 2. 2019, 06.45
Deli članek:

Preden je priljubljena Meghan Markle spoznala princa Harryja in se za vedno preselila v London, je ves čas pridno hodila k znanemu jasnovidcu Richardu Winu, ki je zdaj spregovoril o njunih seansah.

Profimedia
Pred leti je zaupala jasnovidcu, ki ji je napovedal selitev v London in pravljično življenje.

Le nekaj mesecev pred usodnim srečanjem, je Meghan obiskala slavnega jasnovidca, ki za svoje seanse zaračunava okoli 220 evrov na uro. Napovedal ji je marsikaj.

»Meghan je zelo čutna oseba, ki nikoli ni hotela biti hollywoodska zvezda, saj je preveč spiritualna oseba. Ves čas je mislila, da se bo poročila s kanadskim kuharskim chefom Coryjem Vitiellom, a sem ji napovedal, da bo končala v Londonu, obkrožena z milijoni Britancev,« je priznal Richard Win.

Arhiv
Znan jasnovidec Richard Win je spregovoril o seansah z Meghan Markle.

»Meghan je od nekdaj imela rada otroke in si jih je tudi sama želela imeti. In to veliko. Ker je po horoskopu levinja, bo zelo zaščitniška mati, predvsem pa nisem čisto prepričan, ali si sploh želi, da bi bili njeni otroci na očeh javnosti in v središču pozornosti. Spomnim se, da si je od nekdaj želela deklico, ki bi jo lahko oblačila kot princesko, saj sama velja za veliko 'fašionisto',« je še povedal priljubljeni jasnovidec, ki je s tem komentiral čisto sveže in vroče govorice, ki so jih razkrili na newyorški zabavi pred prihodom dojenčka, in sicer da Meghan in Harry pričakujeta deklico, ki bo nova britanska princeska.