Priznava, da ima srečo

FOTO: Jasna Kuljaj razkrila skrivnost svoje vitke postave

E.J.
26. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Voditeljica Jasna Kuljaj se tretjič vrača na voditeljski stolček komentatorske oddaje shujševalnega šova, nam pa je razkrila, kako sama ohranja vitko postavo.

M24.si/revija Zvezde
Jasnino potrebo po sladkem zadovolji že košček čokolade.

Uživam v hrani, se pa seveda ne prenajedam niti ne pojem gore makaronov, ampak vse v skromnih porcijah, ker imam hitro dovolj.

Mnogi so se spraševali, ali bo Jasna Kuljaj kot voditeljica že tretjič na čelu oddaje Od težaka do junaka, komentatorske oddaje shujševalnega šova The Biggest Loser. Jasna je pred kratkim potrdila to informacijo in posredno razkrila tudi, da bo v njeni družbi med drugimi sedela Indira Ekić, ki je tudi sama že sodelovala v šovu in tako izgubila skoraj 30 kilogramov. Jasna je znana po zabavnih in sočnih komentarjih, ki spremljajo dogajanje v šovu, sicer pa pravi, da jo od nekdaj zanima tisto, kar je realno in pristno. »Zanimajo me dokumentarci, televizijske oddaje z gosti in, da, tudi resničnostni šov gledam raje kot televizijske nadaljevanke, ki so pač scenariji, ki jih nekdo napiše.«

NJENE PORCIJE SO SKROMNE

Osebni arhiv
Jasna je mamica hčerki Anastaziji, ki je pred kratkim dopolnila tri leta.

Jasna je vitka, čeprav tisti, ki jo dobro poznajo, pravijo, da ves čas nekaj »melje«. Jasna, ki je mamica hčerke Anastazije, v smehu pove: »V tem je skrivnost! Telesu je treba gorivo stalno dovajati, da se ne zgodi padec energije, ki je stres za telo.« Dodaja, da moramo biti vendar do sebe prijazni in si dati tisto, česar si želimo, pa čeprav je to hrana. »Uživam v hrani, a se seveda ne prenajedam niti ne pojem gore makaronov, ampak vse v skromnih porcijah, ker imam hitro dovolj.«

Priznava, da ima kar srečo, saj ni pretirano sladkosnedna, zato se ji ni treba boriti z željo po tortah in kolačkih, ampak njeno potrebo po sladkem zadovolji že košček čokolade, po katerem se počuti kot prerojena. In seveda za lepo linijo poskrbijo tudi sprehodi in ples ob drogu, ki je postal Jasnina redna vadba.

Osebni arhiv Jasne Kuljaj
Začela je trenirati ples ob drogu, ki sicer slovi kot zelo naporna vadba.

Planet TV
Rada sodeluje v resničnostnih šovih, saj jo zanima realnost.