Slavje

Vse najboljše, draga princeska Leonore!

N.S.
24. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Priljubljena švedska princesa Madeleine ni skrivala navdušenja, da je njena prikupna hčerkica, princesa Leonore, dopolnila pet let, kar je z veseljem delila tudi z vsem svetom.

Instagram
Princeska je dopolnila pet let.

Najstarejša hčerka švedske princese Madeleine, prikupna princeska Leonore, je praznovala svoj peti rojstni dan, kot se za malo princesko spodobi.

Kot je znano, je praznovanje rojstnega dne minilo v družinskem krogu, saj princesa Madeliene in njen mož Christopher O'Neill velik pomen dajeta družinskemu življenju in svojim trem otrokom – Leonore, Nicolasu in Adrienne. Švedska princesa je na svojo najstarejšo hčer zelo ponosna, zato je z javnostjo delila fotografijo male princese na njen rojstni dan. »Vse najboljše, Leonore! Hvala, ker nam prinašaš veselje in srečo,« je ob sliki zapisala 36-letna Madeleine, katere uradni naziv je vojvodinja Hälsinglanda in Gästriklanda. Fotografija, ki jo je švedska princesa delila na svojem osebnem instagram profilu, je v trenutku dobila več kot 20 tisoč všečkov, začele pa so deževati tudi rojstnodnevne čestitke z vsega sveta.

Instagram
Princesa Madeliene, Christopher O'Neill ter njuni trije otroci Leonore, Nicolas in Adrienne.

Selitev v Ameriko

Znano je, da se je princesa Madeliene z družino lani preselila iz Londona v Miami, kjer uživajo v družinskem življenju. Švedska kraljeva tiskovna predstavnica je takrat sporočila: »Čas in priložnost za selitev v Združene države Amerike sta ugodna za družino, saj otroci še ne hodijo v šolo, zato selitev ne bo vplivala na njihov razvoj in šolanje.« Kot je znano, se ima švedska princesa z družino čez lužo zelo lepo in se za zdaj še ne nameravajo vrniti v Evropo.

Profimedia
Madeleine in Leonore.