Meditacija

Alya bo iz svojega življenja izločila negativne vire stresa

E.J.
23. 2. 2019, 20.36
Deli članek:

Pevka Alya, ki je bila znana po svojih divjih nastopih, prav takšni pričeski in oblekah za nastope, že nekaj časa redno meditira.

M.V.
Alya se je odločila, da bo pozornost posvečala le tistim stvarem, ki jo zanimajo in kaj novega naučijo

Energična pevka, ki je na odrih že vse od svojih najstniških let, je znana prav po svojem temperamentu in divjosti. Čeprav je zdaj že odrasla, šteje nekaj čez 30 let, pa se je z leti malce umirila. Tako je tudi svoj novi album, ki bo pravkar izšel, zastavila kot svoje uspešnice v novejši, nežnejši in intimnejši preobleki, taki pa so tudi njeni koncerti.

Alya pravi, da je še vedno tako temperamentna, kot je bila, pa vendar se je z leti uspela poglobiti vase, da je postala bolj umirjena. K temu je pripomogla tudi meditacija, za katero si Alya vedno vzame čas, ne glede na to, kje je. »Živahnost in aktivnost vsekakor ne moreta vplivati na to da človek ne bi zmogel meditirati, to kvečjemu izostri fokus na področjih, ki jih želiš doseči. Živimo v norem svetu, s preveč informacijami, in umiriti se včasih res ni lahko. A mislim, da gre za celostno spremembo; menim, da je treba spremeniti prehrano, ustaljene navade in način razmišljanja. Če si v prehudem vrtincu stresa in nemira, imaš težave na vseh področjih,« pravi Alya in dodaja, da se je tako odločila, da bo iz življenja izločila vse negativne vire, tako na primer ne gleda poročil.