garderoba

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

N.S.
23. 2. 2019, 07.45
Deli članek:

Ameriška prva dama, slovenska lepotica Melania Trump, je na vsakem koraku na očeh javnosti in med drugim je veliko govora o njenih oblačilih. Sama prisega na prestižne modne znamke svetovno znanih oblikovalcev in modnih hiš. Za vas razkrivamo vrednosti najdražjih modnih kosov Melanie Trump!

Profimedia
Melania Trump

Da prva dama Združenih držav Amerike, Slovenka Melania Trump, velja za pravo modno ikono, je že dolgo znano. Znano je tudi, da obožuje kose oblačil svetovno znanih modnih hiš, zaradi česar je sicer ves čas pod drobnogledom javnosti, a na srečo ji govorice in »kritike« še niso prišle do živega, vsaj ne toliko, da bi prenehala kupovati oblačila, v katerih je videti popolno. Tokrat za vas razkrivamo najdražje kose oblačil, ki jih ima v svoji zares veliki in razkošni omari. Kot je znano, sama prisega predvsem na prestižne modne znamke, med drugim je lastnica plašča Dolce & Gabbana, katerega vrednost je višja kot znesek, ki ga nekateri Američani zaslužijo v celem letu – vrtoglavih 45 tisoč evrov.

TAKŠNE IN DRUGAČNE GOVORICE

Nekateri ugibajo, ali Melania s svojimi dragimi kosi oblačil posredno nasprotuje moževi administraciji, saj naj bi ga s pregrešno dragimi oblekami »kaznovala«, spet drugi pa jo občudujejo in povzdigujejo na modni piedestal. A dejstvo je, da oblačil prve dame ne plačujejo davkoplačevalci, temveč jih kupuje sama oziroma ji modne kose številni oblikovalci kar podarjajo, saj je zanje modna ikona, ki si jo želijo videti v svojih kreacijah. In čeprav nosi pregrešno drage modne kreacije, prva dama poleg tega v svojo garderobo uvršča tudi dostopnejše kose oblačil, s katerimi prav tako navdušuje javnost … in trgovce.

45.000 EUR

Profimedia
45.000 EUR

Pregrešno dragi plašč Dolce & Gabbana je nosila na srečanju soprog svetovnih voditeljev v Italiji. Za nakup tega plašča je treba v trgovini najprej položiti varščino v vrednosti 20 tisoč evrov.

3.200 EUR

Profimedia
3.200 EUR

Ob srečanju s prvo damo Francije je Melania nosila belo krilo in jakno Michael Kors, katere vrednost ocenjujejo na dva tisoč evrov, klobuk Hervé Pierre in prestižne čevlje Christian Louboutin.

6.300 EUR

Profimedia
6.300 EUR

V Londonu je zasijala v prelepi plasirani rumeni kreaciji J. Mendel. Vrednost obleke so ocenili na več kot šest tisoč evrov, kasneje pa so jo umaknili iz trgovin po vsem svetu.

NEPRECENLJIVO

Profimedia
Neprecenljivo

Na inavguracijskem plesu je Melania nosila posebej zanjo oblikovano belo obleko modnega oblikovalca Herva Pierra, za katero pa nihče ne ve, koliko je vredna. Skrivnostno le povedo, da je neprecenljiva.

12.500 EUR

Profimedia
12.500 EUR

Ob selitvi v Belo hišo je nosila široke hlače Bally, znamenite čevlje Manolo Blahnik in torbo Hermes Birkin Bag. Vrednost celotnega stajlinga ocenjujejo na več kot 12 tisoč evrov.

1.933 EUR

Profimedia
1.933 EUR

Leta 2016 je na srečanju republikancev navdušila v beli obleki modne hiše Roksanda in čevljih Louboutin. Obleka danes stane 1680 evrov, takrat pa je cena narasla na 1933 evrov.

3.560 EUR

Profimedia
3.560 EUR

Za noč čarovnic je v Beli hiši otrokom delila sladkarije v počesano-volnenem plašču modne hiše Bottega Veneta, ki trenutno v spletnih trgovinah dosega ceno 3560 evrov.