Zadnja beseda

Nekdanja ministrica Katarina Kresal v vlogi televizijske komentatorke?!

B.P.
22. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Izvedeli smo, kdo naj bi bile, po neuradnih informacijah, voditeljica in komentatorke v novi pogovorni oddaji, kjer bodo glavno in zadnjo besedo imele ženske.

Mediaspeed
Med komentatorkami naj bi bila tudi Katarina Kresal, nekdanja ministrica za zunanje zadeve.

Na TV Slovenija se že konec meseca obeta veliko novosti. Na oder se bo vrnil Mario Galunič z novim kvizom, pred kamere naj bi se prav tako vrnil Jonas Žnidaršič, ki bo z igralko Inti Šraj vodil novo pogovorno oddajo.

Za zadnji februarski ponedeljek pa so napovedali še eno novo pogovorno oddajo, Zadnja beseda, kjer bodo glavno besedo imele ženske. Katere naj bi to bile, na TV Slovenija še ne želijo razkriti, skrivnostno komentatorsko ekipo bodo predstavili šele na dan premiere oddaje. Šlo naj bi za ženske, ki so vešče razprave, in poslali so le fotografijo štirih parov nog. Fotografija naj bi pokazala, da gre za ženske različnih karakterjev. V svojo družbo naj bi vedno povabile gosta, s katerim bi dvakrat na teden, v ponedeljek in petek, komentirale aktualna dogajanja in nenavadne družbene fenomene.

Planet TV
Kot voditeljica oddaje naj bi se preizkusila Valentina Smej Novak, najbolj znana kot televizijska kuharica ob možu Luki Novaku.

Med komentatorkami tudi Katarina Kresal

O imenih voditeljice in komentatork se tako le ugiba. Izbrali naj bi ekipo dam, ki bi zanimivo in argumentirano komentirale aktualne dogodke. Izvedeli pa smo, kdo so bile, po neuradnih informacijah, ženske, ki so sodelovale pri snemanju pilotne oddaje. V vlogi voditeljice je nastopila Valentina Smej Novak, javnosti najbolj poznana kot televizijska kuharica in žena Luke Novaka. Za mizo, za katero so komentatorke razpravljale o aferi sendvič in škandalu na letošnji Emi, pa naj bi sedele tudi Katarina Kresal, političarka in pravnica, igralka Polona Vetrih ter novinarka in pisateljica Milena Miklavčič. Kdo je bila četrta udeleženka vroče razprave, pa nam ni uspelo izvedeti.

Marko Vavpotič
Kot komentatorka v pilotni pogovorni oddaji Zadnja beseda je sodelovala tudi igralka Polona Vetrih.

RTV
S TV Slovenija so glede nove pogovorne oddaje Zadnja beseda posredovali le fotografijo štirih parov nog.