Na TV Slovenija se že konec meseca obeta veliko novosti. Na oder se bo vrnil Mario Galunič z novim kvizom, pred kamere naj bi se prav tako vrnil Jonas Žnidaršič, ki bo z igralko Inti Šraj vodil novo pogovorno oddajo.

Za zadnji februarski ponedeljek pa so napovedali še eno novo pogovorno oddajo, Zadnja beseda, kjer bodo glavno besedo imele ženske. Katere naj bi to bile, na TV Slovenija še ne želijo razkriti, skrivnostno komentatorsko ekipo bodo predstavili šele na dan premiere oddaje. Šlo naj bi za ženske, ki so vešče razprave, in poslali so le fotografijo štirih parov nog. Fotografija naj bi pokazala, da gre za ženske različnih karakterjev. V svojo družbo naj bi vedno povabile gosta, s katerim bi dvakrat na teden, v ponedeljek in petek, komentirale aktualna dogajanja in nenavadne družbene fenomene.

Valentina in Luka Novak
Planet TV
Kot voditeljica oddaje naj bi se preizkusila Valentina Smej Novak, najbolj znana kot televizijska kuharica ob možu Luki Novaku.

Med komentatorkami tudi Katarina Kresal

O imenih voditeljice in komentatork se tako le ugiba. Izbrali naj bi ekipo dam, ki bi zanimivo in argumentirano komentirale aktualne dogodke. Izvedeli pa smo, kdo so bile, po neuradnih informacijah, ženske, ki so sodelovale pri snemanju pilotne oddaje. V vlogi voditeljice je nastopila Valentina Smej Novak, javnosti najbolj poznana kot televizijska kuharica in žena Luke Novaka. Za mizo, za katero so komentatorke razpravljale o aferi sendvič in škandalu na letošnji Emi, pa naj bi sedele tudi Katarina Kresal, političarka in pravnica, igralka Polona Vetrih ter novinarka in pisateljica Milena Miklavčič. Kdo je bila četrta udeleženka vroče razprave, pa nam ni uspelo izvedeti.

polona vetrih
Marko Vavpotič
Kot komentatorka v pilotni pogovorni oddaji Zadnja beseda je sodelovala tudi igralka Polona Vetrih.