Zabava

Rada bi se še bolj povezala s Slovenci

Nejc Simšič
21. 2. 2019, 21.00
Deli članek:

Priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić, ki je v 22-letni karieri nanizala že veliko glasbenih hitov, se vrača v Ljubljano, in sicer bo 30. marca nastopila na samostojnem koncertu v Cankarjevem domu.

Osebni arhiv
Glasbena diva obljublja številna presenečenja na koncertu, predvsem pa bo razgalila svojo dušo.

Vedno prečudovita, sijoča in bleščeča Nina Badrić, ki velja za eno največjih hrvaških zvezdnic in je znana po tem, da s svojimi skladbami omehča čisto vsako srce, pravi, da življenje zajema z veliko žlico.

Potem ko je decembra lani navdušila na razprodanem Aktualovem rojstnem dnevu v ljubljanskih Stožicah, se zdaj vrača v Slovenijo, saj se želi pokloniti slovenskemu občinstvu; dejala je, da je čas, da se tudi Slovenci zaljubijo vanjo. »Obožujem Slovence! Žal mi je, da imam od vseh balkanskih glasbenikov jaz najmanj nastopov v Sloveniji. Pa v resnici ne vem, zakaj je tako. (smeh) Bi si jih želela imeti več, saj ste Slovenci res super. In čas je, da se še bolj zaljubite vame in se bomo lahko večkrat videli,« je v smehu priznala pevka, ki se veseli marčevskega koncerta.

Marko Vavpotič, M24.si
Vse vabi v Cankarjev dom, kjer bo zapela številne stare in nove hite.

Glasbena diva z enim najlepših glasov na širšem območju že 25 let osvaja srca poslušalcev s skladbami, ki se takoj po izidu zavihtijo med najbolj predvajane na številnih radijskih postajah v regiji, in 30. marca bo na dolgo pričakovanem samostojnem koncertu v Cankarjevem domu v živo predstavila svoje glasbene zgodbe.

»Komaj čakam ta koncert, ki bo zelo oseben, zelo čustven in predvsem zelo intimen, saj se bom povezala s publiko, in to je največja magija, ki jo lahko doživiš,« pravi Nina, a za zdaj ne želi razkriti podrobnosti koncerta, predvsem glede glasbenih gostov ostaja skrivnostna. »Hehe, nič vam še ne povem. V Sloveniji poznam kar nekaj glasbenikov, ki so z mano že peli, in kdo ve, morda bodo spet. Bom vse povabila, naj pridejo, pa boste videli takrat,« je s skrivnostnim nasmeškom dejala Badrićeva, ki je tudi prejemnica številnih prestižnih glasbenih nagrad.