NA ZABAVO

Dekleta bi rada nadoknadila: visoko noseča Meghan čez lužo

N.S.
20. 2. 2019, 20.30
Posodobljeno: 20. 2. 2019, 20.36
Deli članek:

Priljubljena vojvodinja Susseška je malo več kot dober mesec pred rojstvom prvega otroka odletela čez lužo, kjer ji je njena najboljša prijateljica Jessica Mulroney organizirala tako imenovani »baby shower«.

Profimedia
V New Yorku so ji organizirali »baby shower« oziroma zabavo pred prihodom njenega prvega otroka.

Visoko noseča Meghan Markle, ki naj bi rodila v začetku aprila, je odpotovala v Združene države Amerike, kjer so jo opazili na kosilu v prestižni restavraciji na Manhattnu.

Sedemintridesetletna vojvodinja Susseška, ki je v zadnjem trimesečju nosečnosti, naj bi se v New Yorku udeležila prav posebnega dogodka »baby shower« oziroma zabave pred prihodom prvega otroka. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi bila glavna organizatorka dogodka Meghanina najboljša prijateljica Jessica Mulroney, dekleta pa so se glede zabave začela dogovarjati že pred meseci.

Kot je za ameriške medije povedal vir blizu Meghan, naj bi slavna Američanka zabavo pred prihodom dojenčka izkoristila tudi kot priložnost, da v svojem domačem okolju preživi nekaj časa s svojimi prijateljicami, ki jih že dolgo ni videla. »To je tudi zadnja priložnost, da dekleta nadoknadijo zamujeno, saj bo vojvodinja potem vse do poroda in tudi nekaj mesecev pozneje posvečena zgolj skrbi za otroka,« je dejal vir, ki je dodal, de se bo Meghan v Veliko Britanijo gotovo vrnila predvsem sproščena in s kupom novih otroških oblačil.