George Clooney o Meghan

»Strah me je, da bo končala kot Diana!«

N.S.
19. 2. 2019, 19.55
Deli članek:

Sedeminpetdesetletni igralec George Clooney, ki je eden bližnjih prijateljev vojvodinje Meghan, je šokiral javnost, ko je spregovoril o noriji, ki na vsakem koraku spremlja bodočo mamico.

Profimedia
Bo Meghan kos pritiskom?

Da je George Clooney dober prijatelj princa Harryja in Meghan, smo videli že na kraljevski poroki, zdaj pa je dokazal, da je tudi skrben prijatelj.

V nedavnem intervjuju je priljubljeni igralec George Clooney sprva govoril o povsem drugih stvareh, dokler se mu ni nenadoma razvezal jezik tudi o Meghan Markle, s katero sta prijatelja že več let. »Povsod jo lovijo in ji sledijo, preganjajo jo in klevetajo, kot da se ne zavedajo, da to delajo ženski, ki je v sedmem mesecu nosečnosti. Res se mi zdi, da se zgodovina ponavlja. Enako so delali Diani in vemo, kako se je končalo. Zelo me je strah, da bi Meghan končala kot Diana,« je spregovoril brez dlake na jeziku.

Reuters
Amal in George Clooney, ki sta navdušila tudi na kraljevi poroki maja lani, sta v skrbeh za Meghan.

TEŽAVAM NI VIDETI KONCA

Poleg fotografov, ki slavni vojvodinji sledijo na vsakem koraku, pa se mora Meghan soočati še s kritikami, da so številni zaposleni v Buckinghamski palači dali odpoved prav zaradi nje in njenih nevzdržnih zahtev, poleg tega se bori s klevetami lastnega očeta in polsestre. Čeprav v javnosti njunih obtožb nikoli ne komentira, je pred dnevi njen oče Thomas Markle objavil Meghanino pismo, v katerem ga prosi, naj neha lagati medijem, na koncu pa je dodala: »Če me imaš rad, kot to govoriš medijem, nehaj. Prosim, dovoli nam, da živimo v miru.«

Wikipedia
Clooney pravi, da ga je strah, da bi Meghan končala kot Diana!