Peter Movrin

S svojimi čevlji je poskrbel za evforijo

N.S.
20. 2. 2019, 21.33
Deli članek:

Slovenski modni oblikovalec Peter Movrin, ki se lahko pohvali s sodelovanjem z mnogimi zvezdnicami, je spet v središču pozornosti, saj je tokrat sodeloval z legendarnim podjetjem obutve.

Facebook
Oblikovalcu Petru Movrinu je uspel še en velik modni projekt.

Peter Movrin je v preteklosti že večkrat dokazal, da obvlada modo, saj žanje svetovne uspehe.

Mesarjev sin, kot slovenski mediji rečejo znanemu oblikovalcu, je v preteklosti že sodeloval z mnogimi velikimi imeni modnega sveta, med drugim je oblekel tudi Lady Gaga, Beyonce, Bjork in mnoge druge.

Zdaj pa je dosegel nov uspeh v svoji uspešni modni karieri, saj je sodeloval s svetovno znanim podjetjem, ki oblikuje priljubljene ženske čevlje z rdečim podplatom – Christianom Louboutinom, ki velja za tisto blagovno znamko čevljev, o kateri sanja skoraj vsaka ženska. Na trg pa so pred kratkim poslali modno kolekcijo športnih copatov, pri kateri je sodeloval tudi slovenski oblikovalec Peter Movrin.

SeR
Po uspešnem sodelovanju z modno hišo Alexander McQueen je Peter zdaj delal še za podjetje Christian Louboutin.

Kot je znano, je kolekcija modnih superg razprodana po vsem svetu, kar si Movrin šteje za velik uspeh, a vseeno takih stvari ne obeša na veliki zvon, saj pravi, da ne hrepeni po pozornosti, dodaja pa, da se vedno znova veseli delati z velikimi zvezdniškimi imeni, saj je vedno zabavno in predvsem je princip dela z njimi drugačen, kar je njemu velik izziv.