Igralca Lara Komar in Tadej Pišek o snemanju četrtesezone serije Reka ljubezni, ki jo bomo kmalu videli na malih ekranih, skrivnostno pravita le, da sta tudi sama radovedna, kam ju bo tokrat odplavilo. Filmska zaljubljenca sta namreč po vseh peripetijah in spletkah vendarle postala starša. »Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je Rok v treh sezonah postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje,« je svojo vlogo komentiral Rok, Lara pa dodala: »Jah, prvi šok se je seveda začel že ob koncu tretje sezone. Manjkalo ne bo ljubezenskih zapletov, skrivnosti, in ja, joka ter seveda tudi smeha!« Ljubezenski prizori in zapleti pa so tisti, na katere sta se glavna igralca že kar navadila, saj jih v seriji, ki jo snemajo ob romantični Krki, nikakor ne manjka.

20181012_photo_ksaversinkar_reka_ljubezni_s03-IMG_3457
Pop TV
Irena (Lara Komar) je postala mama in čaka jo precej novih doživetij.

To je izziv igralskega poklica

In prav prvo snemanje intimnih prizorov je bilo za Laro Komar najtežji trenutek. Snemali so ga namreč v majhni sobici, v kateri se je poleg Lare in Tadeja kot Irene in Roka stiskalo še vsaj 10 članov tehnične ekipe. »V prvem trenutku se je bilo nekoliko teže sprostiti. Z vsakim naslednjim prizorom je bilo lažje in s Tadejem Piškom sva zdaj že prava profesionalca,« je dejala Lara, Tadej pa: »Na vse te poljube in intimne scene gledam kot na del poklica. Igralec posodi svoje telo, svoj glas in svoja čustva liku, ki s temi instrumenti pripoveduje neko zgodbo. Včasih je pri teh intimnih scenah prisotna celotna filmska ekipa s kamerami, včasih pa 500 gledalcev v dvorani, a prizor moraš odigrati intimno in ljubeče. Ampak to je del in izziv našega poklica.«

1_Reka ljubezni pretep
Ksaver Šinkar
Poleg ljubezenskih zapletov bomo v četrti sezoni že v prvem tednu lahko spremljali dramatične akcijske prizore, v katerih je bil udeležen Rok (Tadej Pišek).