Zabava

Seksapilna pevka Nina Donelli na skrivnih lokacijah v Moskvi

R.T.
18. 2. 2019, 09.31
Posodobljeno: 18. 2. 2019, 09.37
Deli članek:

Vse bolj priljubljena pevka Nina Donelli nadaljuje svojo kariero s pesmijo »Jaka sem žena«.

Promocijski material
Novi videospot je Nina posnela v Moskvi, saj se je v to mesto kot pravi sama zaljubila, ko ga je prvič obiskala kot mala deklica.

Tokrat je naraščajoče število svojih poslušalcev presenetila z novim spotom za pesem »Jaka sem žena«, katerega je več dni snemala na skrivnih lokacijah v Moskvi.

»Mlada sem, ampak sem močna. Ko so mi avtorji ponudili to pesem, sploh nisem razmišljala, ampak takoj začela s snemanjem. Čeprav sem komaj napolnila 21 let, sem videla in slišala marsikaj ter dobro vem, kako je mladim dekletom, ko se začnejo ukvarjat z glasbo in pogosto naletijo na razočaranja. Ta pesem je na nek način avtobiografska, saj jasno opisuje mojo nedavno situacijo, ko sem dojela, da je bolje biti sam, kot pa v propadajoči vezi,« je o novi pesmi povedala seksapilna Nina.

Pesem govori o tem, da gre Ninin izbranec k drugemu dekletu in ni več njen. Ona pa je od tega trenutka naprej močna ženska, težave kar izginejo. Na vprašanje, ali so ti verzi posvečeni točno določeni osebi, Nina pove: »Pesem sem posvetila sebi, da me bo vedno spominjala na to, da moč črpam iz sebe, verjamem vase in v svoje sanje ter da se dokazujem samo sebi,« je še povedala pevka, ki večino časa zaradi glasbenih obveznosti živi v Zagrebu.