VESELJE

Res je, Isaac in Patricija pričakujeta sinčka!

N.S.
15. 2. 2019, 20.21
Deli članek:

Priljubljeni pevec Isaac Palma in njegova izbranka Patricija bosta v letošnjem letu prvič postala starša. Veselo novico je na družbenem omrežju sporočil kar pevec sam.

Osebni arhiv
Isaac in Patricija sta sporočila veselo novico, da bosta poleti zibala.

Nekdanji finalist šova Slovenija ima talent, pevec Isaac Palma, je v sedmih nebesih, saj bo prvič postal očka.

Isaac je veselo novico v času valentinovega najprej delil kar s svojimi oboževalci. »Kaj lepšega lahko za popotnico ob pesmi o večni ljubezni delim z vami, kot da vam razkrijem: OČKA BOM! Mediji so malce prehitro izvedeli, a ker želim, da najprej slišite od mene, ponosno in z velikim veseljem razkrivam, da bova s Patricijo postala starša in da sva presrečna!« je sporočil ponosni Isaac, ki pravi, da je zaradi tega najbolj srečen človek na svetu. Ob veseli novici pa je Isaac prejel tudi številne čestitke znanih medijskih prijateljev, ki pravijo, da bo v vlogi očeta odličen.

Domen Jančič
Vsi se strinjajo, da bo priljubljeni pevec dober očka.

Dobila bosta sina

Isaac in Patricija sta še sporočila, da nosečnost poteka brez večjih težav, brez slabosti in da bo njun prvi otrok fantek, ki bo na svet prijokal v začetku poletja. Kot sta še razkrila, sta o imenih že razmišljala, tudi o tem, ali bo ime sina slovensko ali špansko, a za zdaj želita, da vse še ostane njuna skrivnost, ki jo bosta s Slovenijo delila, ko bo čas za to.