Ugibanja

Svet nestrpno čaka, na dvoru pa že izbirajo stiliste in fotografa

N.S.
13. 2. 2019, 20.45
Deli članek:

Čeprav bo novi član britanske kraljeve družine na svet prijokal aprila, se na dvoru že pospešeno pripravljajo na prihod prvega otroka princa Harryja in Meghan Markle. Med drugim poteka tudi projekt družinska fotografija.

Profimedia
To je zadnja družinska fotografija princa Charlesa, Camille, otrok in vnukov.

Svetovna javnost in mediji že komaj čakajo prihod novega princa ali princese, tudi zato, da bodo lahko prodajali naslovnice.

Ob tem pa se veselijo novih družinskih fotografij in tudi na britanskem dvoru se na fotografiranje že pripravljajo s polno paro. »Družinska fotografija ni kar tako, saj je vse premišljeno do zadnjega detajla. Več stilistov, scenografov in fotografov preizkušajo že zdaj, da bo družinska fotografija popolna,« je povedal vir z dvora, ki je sodeloval pri zadnjem družinskem fotografiranju princa Charlesa ter princev Williama in Harryja z družinama.

Profimedia
Svet že nestrpno pričakuje rojstvo prvega otroka Meghan Markle.

Fotografije so občudovanja vredne

Na zadnji družinski fotografiji je manjkala kraljica Elizabeta II., kar potrjuje, da je »vidno« mesto v sredini fotografije že prepustila svojemu sinu, princu Charlesu. Britanska pravila narekujejo, da bo kraljevi prestol v prihodnosti prevzel prvi v vrsti, princ Charles. Sledi mu princ William, ki bi ga številni Britanci sicer raje videli na tem položaju, nadaljnja mesta pa zasedajo otroci Williama in Kate: petletni princ George, triletna princesa Charlotte in princ Louis, ki bo aprila letos dopolnil eno leto, s čimer so že izrinili princa Harryja v vrsti za prestol. In glede na to, da Meghan Markle aprila pričakuje prvorojenca, se britanski kraljevi družini za nadaljnje ustvarjanje zgodovine ni treba bati.