Tekma

VIDEO: Rivalki Severina in Jelena Rozga spet pomerili moči

T.P.
14. 2. 2019, 06.58
Posodobljeno: 14. 2. 2019, 07.26
Deli članek:

Javna skrivnost je, da pevki Severina in Jelena Rozga nista najboljši prijateljici, kar pa je s poslovnega vidika razumljivo, saj s svojimi pesmimi ciljata na isto publiko.

Petar Vilovic
Utrinek iz Severininega videospota za pesem Halo.

Prisegata celo na istega avtorja skladb, hitmejkerja Tončija Huljića. Ta sicer v zadnji bitki, v kateri je zmagala Jelena, ni bil udeležen.

Zvezdnici sta v razmiku nekaj dni izdali novi skladbi. Na lepši odziv poslušalcev je naletela Jelenina, gre namreč za presunljivo balado Moje proljeće, za katero je glasbo in besedilo napisala Emina Jahović. Na youtubu je skladba zbrala že skoraj tri milijone ogledov, medtem ko je Severina Kojić z moderno skladbo v hitrih ritmih Halo, avtorjev Jale Brata in Bube Corellija, za zdaj naštela 1,6 milijona ogledov. 

YouTube
Rozgin videspot za skladbo Moje proljeće je zbral že skoraj tri milijone ogledov.

Na družbenih omrežjih pa je razmerje obratno. Medtem ko Severini na instagramu sledi 955 tisoč ljudi, jih Rozgi sledi »samo« 261 tisoč. Tudi na facebooku Sevka ohranja prednost. Pred kratkim je svoje oboževalce razveselila tudi s še neobjavljenimi posnetki s poroke z Igorjem Kojićem, ki jih je umestila v videospot za pesem Kuma. V nasprotju s Severino, ki je po vrsti propadlih razmerij in zarok z Igorjem očitno le našla srečo v ljubezni, Rozga na princa svojih sanj še čaka. Nazadnje je bila v zvezi s članom dua 2Cellos Stjepanom Hauserjem, s katerim pa se ni razšla lepo; sodeč po poročanju tujih medijev, tudi dobri dve leti po koncu razmerja še vedno nista v dobrih odnosih. Nedavno sta oba nastopila na podelitvi glasbenih nagrad v Beogradu, in kot je poročal srbski časnik Blic, si na slovesni prireditvi nista izmenjala niti besedice, tudi pozdravila se nista. Vse od razhoda popolnoma ignorirata drug drugega.