"O, moj bog! Kakšna lepota! Kate spominja na snežno kraljico, polno elegance in prikupnega nasmeha. To je to, čista modna desetka! "

J. P., britanski modni kritik

V londonski Kraljevi Albertovi dvorani (Royal Albert Hall) so podelili britanske filmske nagrade bafta, ki so po navadi dober pokazatelj, kako se bodo filmi odrezali na Oskarjih.

Toda preden se je izvedelo, kdo je najboljši v posamezni kategoriji, je bil svet priča tudi znameniti rdeči preprogi, na kateri se zvezdniki pokažejo v čim lepši luči. A bolj kot katerakoli zvezdnica je tudi letos izstopala britanska vojvodinja Kate Middleton, ki je prišla v družbi moža, princa Williama, ki je že nekaj let predsednik Britanske akademije za film in televizijo.

PRELEPA V BELEM

Če je bila lani Kate na prireditvi visoko noseča, pa nosečniških kilogramov zdaj ni nikjer več zaslediti. Prelepa Kate je tokrat zasijala v elegantni beli barvi in kar nekaj oboževalcev je na družbenih omrežjih zapisalo, da je videti kot prava snežna kraljica, polna elegance in prikupnega nasmeha. Kot je znano, so ji obleko ustvarili v modni hiši Alexander McQueen, čevlji pa nosijo podpis Jimmyja Chooja. Navdušeni oboževalci in modni navdušenci pa so hitro ujeli, da se je Kate odločila nositi iste uhane, kot jih je nosila pokojna princesa Diana na koncertu, ki je potekal v Kraljevi Albertovi dvorani leta 1991. S to gesto se je Kate Middleton znova poklonila pokojni Diani, kraljici ljudskih src, s čimer se je še bolj prikupila britanskemu ljudstvu, ki vojvodinja obožuje in kuje v zvezde.

diana
Arhiv Novice Svet24
Princesa Diana je uhane nosila leta 1991 ...

kate middleton_uhani
Profimedia
... Kate pa minulo nedeljo na podelitvi Baft.