Posvojitev

To je "nazakonski" sin Charlesa in Camille!

N.S.
11. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Naslovnice britanskih medijev so bile ves vikend polne novic, da imata britanska kraljeva zakonca princ Charles in Camilla nezakonskega sina. Spočet naj bi bil, ko je imel princ šele 17 let, ko je imel otrok 18 mesecev, pa so ga dali v posvojitev.

Profimedia
Marsikaj se ne ujema z uradnimi podatki – Charles in Camilla sta se spoznala šele leta 1970 na tekmi pola, stara 21 in 22 let.

Dvainpetdesetletni Simon Dorante - Day trdi, da je nezakonski sin britanskega princa Charlesa in vojvodinje Camille Parker.
Gospod, čigar polno ime je Simon Charles Dornate - Day, trdi, da se je rodil 18-letni Camilli v razmerju s 17-letnim princem. Simon je medijem zaupal še, da ga je posvojila Winifred, ena od zaposlenih na britanskem kraljevem dvoru, nato pa sta zanj skrbela Karen in David Day. »Zelo sem bil povezan s svojo babico, ki mi je večkrat dejala, da sem otrok Camille in Charlesa. Ni samo namigovala na to, temveč mi je to potrdila.«

Facebook
Dvainpetdesetletni Simon Charles Dornate - Day trdi, da je kraljevski sin!

ČAS JE ZA DNK-TEST

Čez noč znani Avstralec je potrdil tudi, da je zanj vedela celo princesa Diana, in če ne bi umrla v tragični nesreči, bi kraljeva družina celo priznala njegov obstoj. »Prepričan sem, da je Diana vedela za moj obstoj, saj je sestavila vse koščke skupaj in dobila jasno sliko, kaj se v resnici dogaja okoli nje. Verjamem, da je želela o tem spregovoriti tudi v javnosti,« je povedal Simon, ki zdaj od Charlesa in Camille zahteva DNK-test, s katerim bi dokazal, da je res njun sin. Svoje trditve svetu poskuša dokazati tudi s fotografijo iz zgodnje mladosti, na kateri naj bi bila vidna njegova podobnost tako z očetom Charlesom kot s »polbratom« Williamom.

Facebook
V zgodnji mladosti naj bi bil podoben očetu Charlesu in "polbratu" Williamu.