Svet slave

FOTO: Zvezdniki, ki so v rosnih letih izgubili nedolžnost

Teja Pelko
11. 2. 2019, 20.30
Deli članek:

Medtem ko nekateri znani obrazi svojo zasebnost skrivajo kot kača noge, pa drugi z javnostjo delijo tudi svoje najbolj intimne stvari, kot je izguba deviškosti.

Reuters
Johnny Depp

Tem, ki jih predstavljamo v tokratnem članku, se je zelo mudilo skočiti med rjuhe.

Matthew McConaughey

Reuters
Matthew McConaughey

Igralec Matthew McConaughey je imel svoj prvi spolni odnos pri 15 letih starosti. Podrobnosti o njem pa je ohranil zase.

Dustin Hoffman

Reuters
Dustin Hoffman

Dustin Hoffman je svojo nedolžnost izgubil v knjižnici s starejšo žensko, ki ga je zamenjala za njegovega starejšega brata Ronnieja. Tudi on je bil takrat star 15 let.

Britney Spears

Reuters
Britney Spears

Pevka Britney Spears je deviškost izgubila pri 14 letih starosti. Ta podatek je v svoji knjigi razkrila njena mati Lynne. Opijati pa se je začela že leto prej. Ko je začela hoditi z 18-letnim nogometašem ameriškega nogometa, s katerim je tudi izgubila nedolžnost, je mama ta odnos spodbujala, ker je upala, da bo zaradi tega njena hčerka bolj priljubljena.

Angelina Jolie

Reuters
Angelina Jolie

Igralka Angelina Jolie je prvi spolni odnos izkusila pri 14 letih starosti s fantom iz srednje šole. A se ni ustavila samo pri tem. Ker si je želela čutiti več emocij oziroma s seksom ni doživela takšne povezanosti s fantom, kot jo je pričakovala, je zgrabila nož in ga z njim porezala, on pa je njo porezal po hrbtu, tako da sta bila na koncu oba prekrita s krvjo drug drugega.

Gillian Anderson

Reuters
Gillian Anderson

Igralka Gillian Anderson je nedolžnost izgubila pri 13 letih starosti, in to s fantom, ki je kasneje postal neonacist. Izkušnja je bila po lastnih besedah zanjo zelo neprijetna, več podrobnosti pa ni želela razkriti.

Johnny Depp 

Igralec in glasbenik Johnny Depp je začel kaditi, piti in se drogirati pri 12 letih starosti, pri 13 letih pa se je kot kitarist pridružil skupini The Flame in šel z njimi na turnejo. Na njej je tudi izgubil nedolžnost. Zgodilo se je z oboževalko na zadnjih sedežih kombija skupine.

Josh Brolin

Reuters
Josh Brolin

Igralec Josh Brolin je nedolžnost izgubil pri 11 letih starosti z dekletom, ki mu je bilo ime Greta.

Steven Tyler 

Reuters
Steven Tyler

Frontman skupine Aerosmith Steven Tyler pa je nedolžnost izgubil pri rosnih sedmih letih starosti, in to s francoskima dvojčicama.