Letošnja pomlad bo polna otroškega joka

Novorojenčke pričakujejo tudi znani Slovenci

Andreja Comino
8. 2. 2019, 19.55
Deli članek:

K slovenski statistiki novorojenčkov vsako leto pripomorejo tudi znani Slovenci. Štorklje bodo imele tudi letos precej dela, saj se starševstva veselijo številni znani obrazi.

osebni arhiv
Ana Lukner in njen mož se veselita novega družinskega člana.

Nekaterim nosečnicam se je trebuh že pošteno zaoblil, druge pa skrivajo, da pod njihovim srcem raste novo življenje.
So pa zato ponosni bodoči očetje toliko bolj zgovorni, ko gre za njihov podmladek.

NJEGOV TRETJI, NJEN PRVI

Mediaspeed
Miro Cerar in njegova Mojca Stropnik kljub njeni nosečnosti ne zamudita družabnih prireditev.

Kot strela z jasnega je konec lanske jeseni odjeknila novica, da bosta nekdanji premier Miro Cerar in njegova veliko mlajša izvoljenka, odvetnica Mojca Stropnik, postala starša. Zdravniki so jima povedali, da se bo njun dojenček rodil aprila. Mojca se med nosečnostjo odlično počuti, zato tudi vesela in nasmejana Mira spremlja na razne protokolarne in družabne obveznosti.

PRIHAJA NOVA ZVEZDICA

Ena najbolj znanih dobrodelnic Ana Lukner in njen mož Dejan Roljič nista skrivala veselja, ko sta pred kratkim svoje domače presenetila z najlepšo novico – izpolnila se jima je vroča želja po starševstvu. »Najina mala zvezdica prihaja junija,« sta vsa vesela zaupala bodoča starša.

osebni arhiv
Primož Forte je vesel, da njegova hči Olivija ne bo edinka.

DRUGIČ BO ŠE BOLJ VESELO

»Zdaj pa vemo, kje je Gušto romal,« so se šalili prijatelji igralca Primoža Forteja, ko jim je sporočil, da s partnerico Tino pričakujeta drugega otroka in da njuna hči Olivija ne bo več edinka. Naraščaj naj bi dobila junija, do takrat pa bosta Tina in Primož v svoji ljubki hiški na Krasu pripravila vse potrebno za prihod novega družinskega člana.

PONOSNI DEDI FREDI

osebni arhiv
Fredi Miler je nedavno tretjič postal dedek.

Lansko leto je bilo za koroškega glasbenika zelo naporno, saj je med drugim preživel infarkt. Fredi Miler si je dobro opomogel, veliko je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da je sredi leta drugič postal dedek. Pred dvema dnevoma pa se je Fredi spet veselil, saj je dočakal tretjo vnukinjo, Moniko.