Srdit odziv

Meghan trpi za boleznijo, imenovano »lažibetes,« trdi njena razkurjena polsestra

R.T.
7. 2. 2019, 08.50
Posodobljeno: 7. 2. 2019, 09.00
Deli članek:

Na poročanje, da je Meghan svojega očeta prosila, naj preneha z medijsko gonjo proti njej, se je srdito odzvala njena polsestra.

Profimedia
Meghan Markle

53-letna Samantha Markle je svojo 37-letno polsestro vojvodinjo sussekško označila za »narcisoidno bitje,« ki trpi za »lažibetesom,« torej veliko lažnivko, ki preprosto ni sposobna povedati resnice. Tako se je Samantha odzvala na poročanje medijev, da je Meghan svojemu očetu poslala pismo, v katerem ga je rotila, naj je več ne »blati« prek medijev. Thomas Markle je po kraljevi poroki z mediji namreč opravil več intervjujev, v katerih se je predstavil kot žrtveno jagnje, ki ga je vojvodinja porinila na stranski tir. Meghan, je večkrat zatrdil Thomas, je z njim pretrgala vse stike.

Profimedia
Samantha Markle pravi, da je Meghan lažnivka.

Kot je poročala revija People, naj bi bodoča mamica po navedbah ene od njenih prijateljic očetu nedavno napisala pismo, v katerem naj bi zapisala: »Oče, v srcu čutim bolečino. Rada te imam. Imam enega očeta. Prosim te, prenehaj z blatenjem prek medijev, da lahko zakrpava najino prijateljstvo.« Samantha je na navedbe v reviji žolč zlila kar prek tviterja, kjer je zapisala, da je »članek popolno sranje« in da se opira na navedbe »namišljenih virov.« »Bolna je. Bolezen se imenuje lažibetes,« je o Meghan nadaljevala še bolj ostro in jo obtožila še, da je najela pregrešno drago ekipo strokovnjakov za PR, ki skrbi za njen ugled v javnosti.