Zabava

Glasbenik izvedel, da bo dobil deklico

tp
6. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Potem ko je član skupine 2Cellos Luka Šulić na silvestrovo svojim oboževalcem razkril, da bo spet postal očka, se je zdaj z njimi odločil deliti tudi novico o spolu otroka.

To je storil z objavo nadvse prisrčnega videoposnetka, na katerem sta z ženo Tamaro tudi sama prvič izvedela, kaj nosi pod srcem.

Ob videoposnetku je Luka zapisal, da sta na prihod malčice pripravljena in da sta že skorajda na polovici poti do tja. Šulić je sicer za hrvaško revijo Story ob razkritju, da bo vnovič zibal, dejal, da mu spol otroka ni pomemben, ampak mu je pomembno samo to, da bo otrok živ in zdrav.

Lukovo srce je Mariborčanka ogrela pred tremi leti. Za roko jo je zaprosil decembra 2016 na Novi Zelandiji, večno zvestobo pa ji je obljubil julija 2017 sredi svečinskih vinogradov. Drugega novembra 2017 se jima je rodil sin Val.

Šulić je moral sicer družinico zaradi nadaljevanja turneje s 2Cellos po Združenih državah Amerike že zapustiti. Za njim je že prvi koncert v Seattlu, danes pa ga čaka nastop v Portlandu. S koncerti bosta s Stjepanom Hauserjem zaključila aprila, potem pa si bosta vzela nekaj premora. Luka se bo tako lahko povsem posvetil svojim družinici, ki mu izjemno veliko pomeni. »Zakon in družina sta me umirila. Zdi se mi, da nikoli nisem bil bolj kreativen. Žena in Val sta moja inspiracija,« je za Story še povedal Luka.