Zabava

Pohvale za novo pesem celo iz Avstralije, ZDA in Kanade

tp
6. 2. 2019, 21.30
Deli članek:

Po duetih z Nives Celzijus in Učiteljicami je frontman zasedbe Tarapana band Frano Pehar k sodelovanju povabil svojega sorodnika, enega od največjih pevcev hrvaške zabavne glasbe Mateja Bulića.

last izvajalcev
Frano Pehar in Mate Bulić

Spoj mladosti in izkušenj je obrodil čustveno pesem z naslovom Ja sam na te ponosan, ki govori o ljubezni med očetom in sinom ter o njunem slovesu. Slovo je velikokrat težko, a ljubezen ostane za vedno. Prav to sta Mate in Frano sijajno prikazala v novem videospotu, ki je že v prvih dneh presegel 200 tisoč ogledov in je ta trenutek eden najbolj gledanih pri nas.

»Prvi odzivi na novi duet so izvrstni, moram priznati, da iz minute v minuto prejemamo prekrasne odzive naših oboževalcev, nekateri prihajajo celo iz daljne Avstralije, Amerike in Kanade. Ljudje so začutili emocijo, ki jo nosi pesem, in prav to je bilo naše vodilno načelo, na kar sem zelo ponosen,« je povedal Frano.

Videospot so fantje posneli v Hercegovini, v atraktivni Etno vasici in na mogočnih slapovih. Pod režijo spota se podpisuje Slovenec Rok Maver, ki je tudi basist Tarapane: »V videospotu sem želel prikazati kulturne in naravne znamenitosti tamkajšnjih prostorov ter pričarati zgodbo, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Snemanje spota je kljub velikemu mrazu in snegu, ki v Medžugorju ni ravno pogost pojav, zaznamovalo dobro vzdušje, pa tudi odlična kulinarika in gostoljubnost domačinov,« je razkril Rok.