23 let razlike

Srce Naomi Campbell je osvojil Liam Payne

T.P.
5. 2. 2019, 20.40
Deli članek:

Da leta v ljubezni niso pomembna, dokazujeta tudi ena najbolj znanih manekenk na svetu in član razpadle najstniške skupine One Direction.

Profimedia
Naomi Campbell

Naomi Campbell in Liam Payne naj bi se po poročanju časnika The Sun sestajala že dva meseca, prvič pa so ju skupaj ujeli prejšnjo nedeljo v londonski O2 areni, kjer sta se udeležila koncerta nigerijskega pevca Davida.

Po besedah neimenovanega vira sta se po nastopu usedla na zadnje sedeže avtomobila, Liam pa je Naomi objel okoli pasu.

Sicer sta že v novo leto vstopila skupaj, in to v Gani. Na zabavi na plaži sta plesala do zore in nekaj dni zatem so ju opazili skupaj na večerji.

Profimedia
Liam Payne

Liam, ki ga očitno privlačijo starejše ženske (z nekdanjim dekletom, pevko Cheryl Cole, ki je od njega starejša deset let, ima tudi sina Beara), je po besedah neimenovanegavira blizu pevcu nad Naomi povsem očaran. »Liam in Naomi se sestajata že nekaj časa. Nor je nanjo. Zdi se zaljubljen do ušes. Zagotovo sta par, veliko se videvata. Liam o njej pravi, da je čudovita in lepa. Kadar sta skupaj, pa se imata fantastično. Liam ne more verjeti svoji sreči. Očitno so mu zelo všeč lepe starejše ženske,« je vir povedal za časnik The Sun.

Oseminštiridesetletna Naomi in 25-letni Liam si komplimente delita tudi na družbenih omrežjih. S tem je prva začela manekenka, ko je pod posnetkom pevca zgoraj brez zapisala »lepa duša«, zvezdnik pa se je odzval z besedami: »Samo lepa duša lahko prepozna lepo dušo.« In ko je Naomi objavila fotografijo z novo pričesko, ji je polaskal z naslednjim zapisom: »Popolnost. Ne glej me tako.«

Profimedia
Pete Davidson in Kate Beckinsale

Liam je bil nazadnje v zvezi s Cheryl. Razšla sta se julija lani, po dveh letih in pol razmerja. Naomi pa je bila prej v zvezi s 36-letnim glasbenikom Skepto. Razšla sta se avgusta lani, po skoraj dveh letih razmerja.