Zabava

Leonardo DiCaprio jo je »silil« v omamo

Teja Pelko
5. 2. 2019, 20.30
Deli članek:

Brazilska manekenka, ki je več kot 20 let kraljevala v modni industriji, bila pa je tudi najbolje plačana manekenka na svetu, je za revijo Porter prvič razkrila, kaj je botrovalo njeni odločitvi, da zapusti oskarjevca, s katerim se je sestajala med letoma 2000 in 2005.

Profimedia
Gisele Bündchen in Leonardo DiCaprio

Razlog, da prekine razmerje, je bil v tem, da nista želela istih stvari.

S tem pa se ni znala najbolje spopasti. »V času najine zveze sem od težav v najinem razmerju bežala s kajenjem, opijanjem in delom. Šele ko sem s tem prenehala, mi je postalo jasno, kaj počnem in kaj poskušam na ta način potisniti na stran. Vprašala sem se, ali sem edina, ki si želi zares globoko pogledati v svojo dušo, medtem ko je on ostajal isti. Na koncu je bil odgovor na žalost: da,« je manekenka dejala v intervjuju.

Gisele je zdaj poročena z igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, skupaj imata tudi dva otroka: devetletnega sina Benjamina in šestletno hčerko Vivian.

Leonardo pa se pri 44 letih še ni ustalil. A je, odkar se je razšel z Gisele, svoji »zbirki« manekenk dodal kar nekaj lepotic, med njimi Toni Garrn, Bar Refaeli, Evo Herzigovo in Erin Heatherton. Trenutno se sestaja z 21-letno nekdanjo manekenko, zdaj pa igralko Camilo Morrone.

Profimedia
Gisele z družino