Nekateri zvezdniki so ob pokleknitvi svojim lepšim polovicam na prst nadeli takšno premoženje, ki ga običajni smrtniki ne bi zmogli zaslužiti niti v desetih življenjih. 

Največja diva v svetu šovbiznisa Mariah Carey je dobila najdražji zaročni prstan od vseh zvezdnic. Avstralski poslovnež in multimilijarder James Packer je za 35-karatni diamantni prstan leta 2016 odštel 8,74 milijona evrov. Sedem mesecev po zaroki se je par sicer razšel, Mariah pa je lahko obdržala prstan.

Elizabeth Taylor in Richard Burton
Profimedia
Elizabeth Taylor in Richard Burton

Ko je igralec Richard Burton v 60. letih prejšnjega stoletja svojo drago, igralko Elizabeth Taylor, prvič zaprosil za roko, je to storil s 33-karatnim diamantnim prstanom, za katerega je odštel 7,72 milijona evrov. Nosila ga je do konca življenja.

Kim Kardashian
Profimedia
Kim Kardashian

Potem ko je Kim Kardashian med ropom v Parizu med drugim ostala brez 15-karatnega diamantnega zaročnega prstana, vrednega 3,89 milijona evrov, ji je njen srčni izbranec, raper Kanye West, kupil novega. Tokrat 20-karatnega, za katerega je odštel 7,36 milijona evrov.

Beyoncé
Profimedia
Beyoncé

Pevko Beyoncé je glasbeni mogotec Jay-Z zasnubil z 18-karatnim diamantnim prstanom, vrednim 4,33 milijona evrov.

Paris Hilton
Profimedia
Paris Hilton

Hotelska dedinja Paris Hilton je ob zaroki s Parisom Latsisom dobila 24-karatni prstan, vreden 4,07 milijona evrov. Ko sta zaroko razdrla, je Hiltonova prstan dala na dražbo, s katero so zbirali denar za pomoč žrtvam, ki jih je prizadel orkan Katrina.

Grace Kelly
Profimedia
Grace Kelly

Monaški princ Rainier II je igralko Grace Kelly zasnubil z 10,47-karatnim diamantnim prstanom v vrednosti 3,51 milijona evrov.

Jennifer Lopez
Profimedia
Jennifer Lopez

Pevec Marc Anthony je šel na kolena pred pevko in igralko Jennifer Lopez s prstanom z 8,5-karatnim izredno redkim modrim diamantom, za katerega je odštel 3,46 milijona evrov.

Melania Trump
Profimedia
Melania Trump

Takrat poslovnež, zdaj pa ameriški predsednik Donald Trump je Melanio Trump za roko zaprosil z 12-karatnim diamantnim prstanom, vrednim 2,6 milijona evrov.